Klik op de - om de achtergrondafbeelding te bekijken Klik op de + om de informatie te tonen

faciliteiten: catering

Wilt u uw congres of evenement aanvullen met een heerlijk ontbijt, lunch, borrel, buffet of diner?  Meervaart Congres & Event kan het voor u verzorgen.

ontbijt en lunch
Voor het ontbijt bieden wij een standaard ontbijt aan met broodjes, croissants, jus d’orange, melk, koffie en thee. Dit is aan te vullen met heerlijke zoetigheden.
Voor de lunch hebben wij luxe belegde broodjes, salades en fruit. Uiteraard is ook de lunch aan te vullen met bijvoorbeeld hartige hapjes en warme snacks.

borrel en buffet
Meervaart Congres & Event heeft een uitgebreide borrelkaart. U krijgt een Hollands drankassortiment aangevuld met luxe canapés en frituurhapjes. Voor het buffet hebben wij verschillende mogelijkheden, die u kunt vinden in onze cateringmap

Vindt u borrelhapjes te beperkt maar een buffet te uitgebreid? Bekijk dan de ‘tafels’ van de Meervaart: een genereuze selectie overheerlijke tapas met een Italiaans of Spaans karakter die uw gasten aangenaam zullen verrassen.

Download de cateringmap voor een compleet overzicht van de cateringmogelijkheden. Heeft u bijzondere wensen die u niet terugvindt in de cateringmap? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn u graag van dienst met een voorstel op maat.