zondag 30 april
dans

Elements of Freestyle

Rode zaal duur: 85 minuten - geen pauze ​Theater de Meervaart ​ Meer en Vaart 300, Amsterdam, NL
"Een deel van de kracht van regisseur Marco Gerris zit hem in zijn vermogen getalenteerde mensen om zich heen te verzamelen. In Elements of Freestyle drijft regisseur Marco Gerris zijn ensemble tot grote hoogte. Het plezier spat van deze voorstelling af." Theaterkrant (5 sterren)

“Skaters en freerunners vliegen je om de oren in Elements of Freestyle, de soms adembenemende nieuwe show van danscollectief ISH. In combinatie met emotie en passie in elke beweging en een naadloos aansluitend lichtontwerp kom je ogen te kort om alles in je op te nemen.” Scènes (4 sterren)

"Mike den Ottolander licht de tien stoere performers van ISH Dance Collective magisch mooi uit... Indrukwekkend puur... pure straatkunst..." de Volkskrant (4 sterren)

"'Het zijn van die momenten waarbij de adem van de kijker even stokt. Niet omdat het mis zou kunnen gaan, maar puur vanwege de schoonheid die schuilt achter beheersing en controle... poëzie volop." Het Parool (4 sterren)

ISH | Elements of Freestyle

Na 15 jaar gaat ISH terug naar waar het allemaal ooit begon: urban arts in het theater. ‘Elements of Freestyle’ is een spectaculaire show met onder andere skaters, freerunners, breakdancers en BMX’ers, waardoor je met een andere blik naar urban arts gaat kijken.

Artistiek leider Marco Gerris (jurylid ‘The Freestyle Games’ en ‘So You Think you Can Dance’) vindt veel inspiratie in de pure beweging van urban arts. Als geen ander ziet hij de poëzie in iedere beweging. Bij een BMX’er wordt een fiets zijn partner en de rail wordt zijn barre. Of je nu door de ruimte zweeft op balletschoenen of op skates, het is allemaal dans.

‘Elements of freestyle’ gaat over de alles goedmakende secondes waarin die ene ingewikkelde trick eindelijk lukt. Over de totale focus, extase en het gevoel van vrijheid bij de sporter. Ontdek de kunst achter het kunstje met een wervelende show vol breakdance, in-line skating, freestyle basketbal, acrobatiek, BMX en freerunning.

Met optredens van: Bart van der Linden (wereldkampioen Freerunning), Luis Alkmim (Freerunning), Michael van Beek (Freestyle basketbal), Sven Boekhorst (Skate), Jelle Briggeman (Skate), Denden Karadeniz (Breakdance), Thomas Krikken (Breakdance), Dez Maarsen (BMX Flatland), Arnold Put (Breakdance) en Pim Wouters (Skateboard).

Productie ISH | Regie Marco Gerris.  Bestel kaarten

Prijzen:

1e rang  € 28.00
2e rang  € 23.00
3e rang  € 18.00
kindprijs 2e rang  € 18.00
kindprijs 3e rang  € 13.00
CJP/Student  € 14.00
 

Terug naar vorige pagina


 
vrijdag 05 mei
20:15 uur   (voorpremière) Rode zaal
Kris Verdonck: I/II/III/IIII ICK
Meer informatie dans Bestel kaarten