vrijdag 31 maart
show

Adèle Conny Jasperina - De grote drie

Rode zaal duur: 115 min + 20 min pauze ​Theater de Meervaart ​ Meer en Vaart 300, Amsterdam, NL
“Het ene na het andere muzikale hoogtepunt” – Telegraaf ****
“Een juweel van een voorstelling”- AD ****
“Het allermooiste van het Nederlandstalig amusementsrepertoire” – Volkskrant ****
“Een voorstelling om te koesteren” – Volkskrant ****
“Wat een feest” – Trouw****
“Pieters doet Adèle niet na, ze ís haar” – Noordhollands Dagblad
“Werkelijk alles klopt aan deze voorstelling” – Scènes *****

Adèle Conny Jasperina - De grote drie | Ellen Pieters, Frédérique Sluyterman van Loo, Hanneke Drenth & David van den Tempel

Drie voormalige theaterdiva's op één podium, gaat dat samen? Stel je voor dat Adèle Bloemendaal, Conny Stuart en Jasperina de Jong samen een programma zouden maken: een show rond hun grootste successen…

"Geen denken aan!", zou Adèle onmiddellijk roepen. Maar als ze een uitnodiging krijgt van een rijke club Hollandse emigranten in het buitenland, knaagt de twijfel. Want zó'n hoge gage maakt weigeren onmogelijk, voor een vedette met chronisch geldgebrek. Slagen de dames erin om samen een show te maken? Ze zijn alledrie gewend aan de hoofdrol. Maar kunnen ze ook achtergrondzangeres bij een ander zijn? Verdraagt het koninkrijk van het podium drie vorstinnen tegelijk?

De échte drie vedettes bij elkaar brengen, kan natuurlijk niet meer. Daarom brengen drie top-actrices de gouden stemmen van 'De Grote Drie' nu terug op het toneel. Natuurlijk met hun mooiste repertoire, maar ook met hun vertrouwde nukken en streken. U ziet de diva's tijdens de heftige voorbereidingen en bij hun turbulente reis naar het verre buitenland.

Een hilarisch samenzijn van drie grande dames, met een hoofdrol voor hun mooiste liedjes als 'Dobbe, Dobbe Dobbe', 'Ik hoef alleen maar even zo te doen',' Wat heb je gedaan, Daan', 'De vleselijke woning', 'Het is over', ' Wat voor weer zou het zijn in Den Haag', 'De Wandelclub' en 'Roll another one'. Met een live orkest brengen de drie een concert dat we nooit zagen, maar toch érg hebben gemist.

Spel: Ellen Pieters, Frédérique Sluyterman van Loo, David van den Tempel & Hanneke Drenth | Script: Lars Boom | Regie: Paul van Ewijk | Fotograaf: Robin Kamphuis.

  Laatste kaarten!

Prijzen:

1e rang € 37.50
2e rang € 32.50
3e rang € 27.50
CJP/Student € 18.75
 

Terug naar vorige pagina


 
vrijdag 07 april
20:15 uur Rode zaal
Extrêmités Cirque Inextremiste
Meer informatie show Bestel kaarten
zondag 21 mei
20:15 uur Rode zaal
Karin Bloemen Volle Bloei
Meer informatie show Bestel kaarten