zondag 04 februari
familie

MOOTJE | 5 t/m 9 jaar

Blauwe zaal ​Theater de Meervaart ​ Meer en Vaart 300, Amsterdam, NL

MOOTJE | Stichting ROSE | 5 t/m 9 jaar

‘MOOTJE’ is een vrolijke, muzikale voorstelling over een stoer Marokkaans-Nederlands meisje dat op zoek is naar haar eigen stem. Bij Mootje thuis is het altijd druk. Niet gek als je in één huis woont met je ouders, oma en zeven zussen! Ze voelt zich onzichtbaar, maar dan vindt ze een gewond vogeltje dat haar hulp hard nodig heeft.

Deze voorstelling is exclusief pauzedrankje

Lees volledige beschrijving Verberg volledige beschrijving

Bij Mootje thuis is het altijd superdruk. Niet zo gek als je in één huis woont met je ouders, oma en wel zeven zussen! Waar vind je dan een plek voor jezelf, om rustig te fantaseren?
Als jongste mag Mootje nooit met haar grote zussen meedoen. Want zussen rennen harder en delen geheimen die zij niet mag horen.

In huis heeft Mootje één taak: zij mag de plantjes verzorgen. Een spek en bonen - taak, want alle planten in huis zijn van plastic. Mootje weet daarom zeker dat ze thuis overbodig en onzichtbaar is.
Maar dan vindt ze een gewond vogeltje in de tuin. Een vogeltje dat haar hulp hard nodig heeft. Eindelijk heeft ze iets voor zichzelf alleen. En terwijl Mootje druk is met het verzorgen van haar patiënt, hem koekjes voert en vlieglessen geeft, beginnen de zussen hun kleine zusje toch wel erg te missen…

‘MOOTJE’ is een vrolijke, muzikale familievoorstelling over een stoer Marokkaans-Nederlands meisje dat op zoek is naar haar eigen stem. Een verhaal over familie, vriendschap en identiteit.

Regie: Daniel van Klaveren | Tekst: Jorieke Abbing | Spel: Kyra Bououargane en Nathan Klumperbeek | Producent: stichting ROSE | Mede mogelijk gemaakt door: De Meervaart.

 

Let op: meerdere voorstellingen!

zondag 4 februari 2018, 13:30 - Blauwe zaal (première, 5 t/m 9 jaar)
zondag 4 februari 2018, 16:00 - Blauwe zaal (5 t/m 9 jaar)
Bestel kaarten

Prijzen:

1e rang  € 7.00
 

Terug naar vorige pagina


 
zondag 29 april
14:00 uur   (5 t/m 8 jaar) Blauwe zaal
FOEI BonteHond
Meer informatie familie Bestel kaarten
zondag 06 mei
14:00 uur   (4 t/m 10 jaar) Blauwe zaal
De onzichtbare man Theater Artemis
Meer informatie familie Bestel kaarten