maandag 26 februari
familie

De Kleine Cowboy | 4 t/m 100 jaar

Blauwe zaal duur: 55 minuten (geen pauze) ​Theater de Meervaart ​ Meer en Vaart 300, Amsterdam, NL
VOORJAARSVAKANTIE

De Kleine Cowboy | Het Laagland | 4 t/m 100 jaar

‘De Kleine Cowboy’ neemt je mee op een avontuur vol stoere cowboys en vrolijk zingende cactussen, compleet met zanderige soundtrack, live geluidseffecten en kampvurige liedjes. De Nederlandse cowboy Boy trekt zijn stoutste laarzen aan en gaat naar Amerika, in achtervolging van zijn (ontvoerde?) knuffelkoe Cow. Het is een kleuterwestern voor kleine cowboys en grote bandieten.

Deze voorstelling is exclusief pauzedrankje

Lees volledige beschrijving Verberg volledige beschrijving

‘De Kleine Cowboy’ neemt je mee op een avontuur vol stoere cowboys en vrolijk zingende cactussen, compleet met zanderige soundtrack, live geluidseffecten en kampvurige liedjes. Een kleuterwestern van Hollandse bodem, voor kleine cowboys en grote bandieten.

Ooit, of eigenlijk heel kort geleden, woonde er een kleine cowboy in Nederland. Boy, heet hij. Een doodnormale jongen op een doodnormale boerderij. Met koeien en emmers, trekkers en wilde katten, veel gras en minstens zeven sloten. En één bijzondere koe. De knuffelkoe: Cow.

Maar ineens is Cow weg. Hij is niet in de schuur en niet op het land te vinden. Dan klinkt er in verte geloei. Cow rijdt weg op de trekker van de Knecht uit Amerika, een norse vent gewapend met grote hoed en laarzen met ijzeren dingen eraan. Wordt Cow ontvoerd? Loopt hij weg? Zit hij vastgeplakt op de trekker? Er zit niks anders op: Boy trekt zijn stoutste laarzen aan en gaat erachteraan, naar Amerika. 

Zo begint het avontuur van Boy en Cow. Grasland verandert in woestijnzand. Auto’s verdwijnen, postkoetsen verschijnen en hier en daar galoppeert er een bankovervaller voorbij. Boy komt in het Wildste Westen de meest vreemde figuren tegen in deze spannende achtervolging van een knuffelkoe.

Concept & regie: Lennart Monaster | Spel: Gijs Nollen & Folmer Overdiep | Geluidsontwerp: Joris Erwich | Dramaturgie: Ludo Costongs | Beeld: Gregor Ramaekers.

Bestel kaarten

Prijzen:

1e rang  € 7.00
 

Terug naar vorige pagina


 
zondag 08 april
14:00 uur   (4 t/m 7 jaar) Blauwe zaal
Eet je bord leeg De Toneelmakerij
Meer informatie familie Bestel kaarten
zondag 29 april
14:00 uur   (5 t/m 8 jaar) Blauwe zaal
FOEI BonteHond
Meer informatie familie Bestel kaarten
zondag 06 mei
14:00 uur   (4 t/m 10 jaar) Blauwe zaal
De onzichtbare man Theater Artemis
Meer informatie familie Bestel kaarten