zondag 06 mei
familie

De onzichtbare man | 4 t/m 10 jaar

Blauwe zaal ​Theater de Meervaart ​ Meer en Vaart 300, Amsterdam, NL
Filosofisch verstoppertje met Jetse Batelaan en René van ’t Hof

De onzichtbare man | Theater Artemis | 4 t/m 10 jaar

Drie verlegen goochelaars worden door niemand gezien. Zijn ze er nu wel of niet? Hoor ik iemand lopen? Wie zit er aan dat theekopje, dat daar onzichtbaar in de lucht getild wordt en wat ligt er onder het tapijt? In deze kleutervoorstelling zoekt Artemis naar de gumranden van het ‘zijn’. Verstoppertje spelen op filosofisch niveau.

Deze voorstelling is exclusief pauzedrankje

Lees volledige beschrijving Verberg volledige beschrijving

Drie verlegen goochelaars worden door niemand gezien. Zijn ze er nu wel of niet? Hoor ik iemand lopen? Wie zit er aan dat theekopje, dat daar onzichtbaar in de lucht getild wordt? En wat ligt er onder het tapijt? De mannen halen alles uit de kast om hun ‘zijn’ in twijfel te trekken. Ze staan stil in een hoek, laten zich wegspelen door vier cavia’s en trekken zorgvuldig aan onzichtbare touwtjes.

In deze kleutervoorstelling zoekt Artemis naar de gumranden van het ‘zijn’. Het is verstoppertje spelen op filosofisch niveau. Wat maakt dat iemand er is? Is dat wel zo? Weten we dat wel zeker? Geloof je het zelf?

Wie de Krekelwinnaar ‘De man die alles weet’ zag, herinnert zich de onweerstaanbare manier waarop René van ’t Hof het kleuterpubliek op zijn hand kreeg, hoe hij ouders én hun piepjonge kroost ontroerde en liet bulderen van het lachen. Een nieuwe samenwerking kon niet uitblijven. Werd de kleuter door de man die alles weet nog uitgedaagd over alomvattende kennis, de onzichtbare man stelt hun geloof nu op de proef!

Regie Jetse Batelaan Spel René van 't Hof, Marijn Brussaard, Nimuë Walraven
Kostuums Liesbet Swings Muziek Keimpe de Jong, Decorontwerp Jetse Batelaan, Eva Koopmans (assistentie) Lichtontwerp Bart van den Heuvel

Artistiek leider Jetse Batelaan werkt bij Theater Artemis aan een indrukwekkend eigentijds oeuvre en won daarmee onder andere de VSCD Mimeprijs (2016), de Theaterprijs Prins Bernhard Cultuurfonds (2015) en de VSCD Zilveren Krekel (2014).Bestel kaarten

Prijzen:

1e rang  € 7.00
 

Terug naar vorige pagina


 
zondag 25 maart
14:00 uur   (4 t/m 7 jaar) Blauwe zaal
Drie BonteHond / Maas theater en dans
Meer informatie familie Bestel kaarten
zondag 08 april
14:00 uur   (4 t/m 7 jaar) Blauwe zaal
Eet je bord leeg De Toneelmakerij
Meer informatie familie Bestel kaarten
zondag 29 april
14:00 uur   (5 t/m 8 jaar) Blauwe zaal
FOEI BonteHond
Meer informatie familie Bestel kaarten