zondag 24 september
dans

Slave

de Foyer ​Theater de Meervaart ​ Meer en Vaart 300, Amsterdam, NL
ICKFEST

ICKFEST | Slave

Een verontrustende solo door hiphop danser Thomas Barbarisi, die probeert om te gaan met schuld of schaamte uit een collectief verleden. ‘SLAVE’ maakt deel uit van een drieluik over moderne slavernij door choreograaf David Llari.

ICKFEST
Op zaterdag 23 en zondag 24 september 2017 organiseert huisgezelschap ICK in samenwerking met De Meervaart de eerste editie van het ICKFEST in Nieuw-West. ICKFEST 2017 wordt het feest van de DANS!

Zaterdag ziet u de dansers van ICK en Ballet National de Marseille aan het werk in de internationaal gelauwerde voorstellingen ‘BOLERO & TWO’, ‘ROCCO’ en ‘7EVEN’ en op zondag presenteert ICK nieuw choreografietalent uit Amsterdam en Marseille. We hebben het over de première van ‘GLITTERGODS/STIGMA’ door ICK supported artist Jesús de Vega en de voorstelling ‘Slave’ van de Franse choreograaf David Llari.

Naast voorstellingen zijn er presentaties, workshops, een fototentoonstelling en maken kinderen in ‘ROCCITO’ hun eigen versie van de dansvoorstelling ‘ROCCO’. Uiteraard wordt ook de innerlijke mens niet vergeten: in samenwerking met lokale restaurants is een divers aanbod aan hapjes en drankjes verkrijgbaar.

deze voorstelling heeft reeds plaatsgevonden

Prijzen:

Gratis
 

Terug naar vorige pagina


 
vrijdag 16 maart
20:30 uur Blauwe zaal
If You Could See Me Now Arno Schuitemaker
Meer informatie dans Bestel kaarten
vrijdag 06 april
20:30 uur Blauwe zaal
WE ARE IN TROUBLE IVGI&GREBEN
Meer informatie dans Bestel kaarten
zaterdag 05 mei
20:30 uur Blauwe zaal
FOOTNOTES Keren Levi | NeverLike
Meer informatie dans Bestel kaarten