zondag 01 april
musical

Homemade Productions

Rode zaal ​Theater de Meervaart ​ Meer en Vaart 300, Amsterdam, NL

Homemade Productions | Tina de musical

Tina, het bekendste meidenweekblad van Nederland, bestaat vijftig jaar en dat gaan we vieren met ‘Tina de musical’! Dat betekent doldwaze avonturen, heel veel meidenpret en de allerleukste liedjes. Het stuk gaat over een tiener met vlinders in haar buik en een oma die eeuwig jong is gebleven. Ze kunnen veel van elkaar leren.

Lees volledige beschrijving Verberg volledige beschrijving

Tina, het bekendste meidenweekblad van Nederland, bestaat vijftig jaar en dat gaan we vieren met ‘Tina de musical’! Dat betekent doldwaze avonturen, heel veel meidenpret en de allerleukste liedjes.

Tina heeft heel veel aan haar hoofd. Samen met haar beste vriendin Puck en haar vriendje Fabio zorgt ze elke week weer dat het blad gevuld is, maar op een dag staat Bobby voor haar deur: de leukste jongen van de hele wereld. Haar hart gaat harder kloppen... maar ja, ziet Bobby haar wel staan? Ze heeft raad nodig! Hoe pak je dat aan? Haar moeder heeft geen tijd en pappa heeft geen verstand van vrouwen... nooit gehad. Tina zit met haar handen in het haar, dus belt ze haar oma die al een heel leven lang de Tina leest en daardoor eeuwig jong is gebleven. Die stapt in het eerste het beste vliegtuig en samen gaan ze aan de slag om van het meisje Tina een meid te maken!

’Tina de musical’ is een vrolijke familievoorstelling voor meiden, moeders én oma’s. En natuurlijk mogen ook alle broertjes, vaders en opa’s mee. Voor ieder wat wils! Nu al de leukste theatervoorstelling van het jaar!

Spel: o.a. Alexandra Alphenaar, Mariska van Kolck, Ridder van Kooten, Robin van den Heuvel, Theun Plantinga en Mylène & Rosanne | Tekst en regie: Dick van den Heuvel | Muziek: Jeroen Sleyfer.Bestel kaarten

Prijzen:

1e rang  € 29.50
2e rang  € 24.50
3e rang  € 19.50
MTK 10% korting prijs  € 26.55
CJP  € 22.25

Bovenstaande prijzen zijn exclusief € 1,50 boekingskosten per boeking.
 

Terug naar vorige pagina


 
vrijdag 23 februari
19:00 uur   (8 t/m 100 jaar) Rode zaal
Woef Side Story Theater Rotterdam / Pieter Kramer
Meer informatie familie Bestel kaarten
zondag 08 april
16:00 uur Rode zaal
Opvliegers 3: New York, New York Antje Monteiro, Anouk van Nes e.a.
Meer informatie show Bestel kaarten
vrijdag 20 april
20:15 uur Rode zaal
Shirma Rouse
Meer informatie muziek Bestel kaarten