vrijdag 22 september
cabaret

Queens of Comedy

Rode zaal ​Theater de Meervaart ​ Meer en Vaart 300, Amsterdam, NL
De beste vrouwelijke comedians uit Amerika nu in Nederland

Queens of Comedy | Da Bounce Comedy Nights

Da Bounce presents: ‘Queens of Comedy’: Een fantastische selectie van de meest hilarische vrouwelijke comedians uit de UK & USA. Op 22 en 23 september geven zij twee shows tijdens Da Bounce Queens of Comedy in de Meervaart Amsterdam en Theater Zuidplein Rotterdam.

Deze stand up comedy show is groots opgezet met op het podium een host en drie vrouwelijke comedians die behoren tot de Internationale top, een DJ en een muzikaal optreden.Vrouwelijke comedians zijn op dit moment erg in opkomst. Sterren als Mo’nique, Tiffany Haddisch en Judy Love zijn voorbeelden van comédiennes die hun weg naar de grote roem hebben gevonden.

De mening dat vrouwelijke stand up comedians minder goed zijn dan hun mannelijke collega’s wordt door deze nieuwe generatie vrouwelijke comedians krachtig van tafel geveegd en gelachen!

Met de Queens of Comedy valt dus absoluut niet te spotten! Ze schuwen geen enkel onderwerp; relaties, politiek, sex, man/vrouw verhoudingen, alles komt voorbij, uiteraard op een werkelijk scherpe en hilarische manier.

Na afloop heeft zelfs de grootste twijfelaar dan ook voorgoed overtuigend bewijs: De Queens of Comedy bezorgen je een wervelende en spectaculaire avond.

Om de avond goed in te luiden roept Da Bounce alle bezoekers op om voor 20.15 aanwezig te zijn: Om 20.15 trakteert de organisatie alle bezoekers namelijk op een shotje die ze met alle bezoekers tegelijkertijd willen nuttigen.

De Queens of Comedy bestaan deze keer o.a. uit:
- Judy Love (UK)
- Mugga (USA)
- Tamika Campbell (USA)
- Stephanie McRae
- DJ: Soulfania
- Host: Lucinda Sedoc (NL)

deze voorstelling heeft reeds plaatsgevonden

Prijzen:

1e rang  € 25.00

Bovenstaande prijzen zijn exclusief € 1,50 boekingskosten per boeking.
 

Terug naar vorige pagina


 
zondag 26 november
18:00 uur Rode zaal
Srefidensi Comedy Show
Meer informatie cabaret Bestel kaarten
donderdag 30 november
20:15 uur   (reprise) Rode zaal
Vrijdag & Sandifort Vrijdag vs Sandifort
Meer informatie cabaret Bestel kaarten
zaterdag 02 december
20:00 uur Meervaart Studio
Comedy Café Meervaart Studio
Meer informatie cabaret Bestel kaarten