vrijdag 02 maart
cabaret

Polderman tiert welig

Blauwe zaal duur: 90 minuten (geen pauze) ​Theater de Meervaart ​ Meer en Vaart 300, Amsterdam, NL

Polderman tiert welig | Katinka Polderman

Katinka staat bekend om haar “kenmerkende onderkoelde humor” (De Telegraaf) en haar soms gevoelige, soms hilarische, maar altijd virtuoze liedjes: “Polderman behoort tot de besten in het liedjesvak” (NRC). In haar vijfde programma tiert ze welig voort. Niet met stemverheffingen en schreeuwerij, maar met krulletters, goed gerijmde liedjes en vakkundig afgewogen woorden.

Dit optreden stond oorspronkelijk gepland om plaats te vinden op 4 november 2017.

Lees volledige beschrijving Verberg volledige beschrijving

Al ruim tien jaar geldt droogkloot Katinka als één van de best bewaarde geheimen van de Nederlandse en Vlaamse theaters. Toch maakte ze al vier voorstellingen vol vrolijk cynisme, subtiele lompheid, doortimmerde liedjes en hilarische oneliners.

Katinka staat bekend om haar “kenmerkende onderkoelde humor” (Telegraaf) en haar soms gevoelige, soms hilarische, maar altijd virtuoze liedjes. “Polderman behoort tot de besten in het liedjesvak.” (NRC). En ze tiert welig voort, ook in dit vijfde programma. Niet met stemverheffingen en schreeuwerij, maar met krulletters, goed gerijmde liedjes en vakkundig afgewogen woorden. Want áls Polderman tiert, dan tiert ze welig.

‘Polderman tiert welig’ handelt over terrorisme, vluchtelingen, de drang naar veiligheid, hekjes en verkeersborden, babyboomers maar ook over het moederschap. “Ik kom nergens meer aan toe. Ik ben blij dat ik er vanavond even uit ben”, schertst de 36-jarige moeder op het podium over de komst van haar eersteling. In deze voorstelling met een bingomolen, een stapel liedjes en vrolijke Japanse muziek is niets zeker, behalve dat het toeval een grote rol speelt.Laatste kaarten!

Prijzen:

1e rang  € 16.00
2e rang  € 11.00
MTK 10% korting prijs  € 14.40
CJP  € 12.00

Bovenstaande prijzen zijn exclusief € 1,50 boekingskosten per boeking.
 

Terug naar vorige pagina


 
zaterdag 19 mei
20:30 uur Blauwe zaal
Jeroen van Merwijk Lucky!
Meer informatie cabaret Bestel kaarten
zaterdag 26 mei
20:30 uur Blauwe zaal
Marjolijn van Kooten Ik zie de bui al hangen
Meer informatie cabaret Bestel kaarten