Uw bezoek

Kaartverkoop


Openingstijden kassa:
De kassa is maandag t/m vrijdag van 09:00 - 16:30 uur geopend en zaterdag vanaf 16:00 uur (alleen indien er die avond een voorstelling is). Ook is de kassa één uur voor aanvang van de voorstelling geopend. De kassa is telefonisch en per mail bereikbaar via: 020-4107777.

Rond aanvangstijden van voorstellingen kan het erg druk zijn aan de kassa en zijn wij telefonisch slecht bereikbaar. Wij adviseren u dan op een ander tijdstip terug te bellen of uw vraag per mail te stellen op kaartverkoop@meervaart.nl. Bestellingen kunt u ook per mail doorgeven. U ontvangt dan een mail met betaallink.

Entreeprijzen inclusief
De prijs van een toegangsbewijs is meestal inclusief garderobe en pauzedrankje. Dit staat vermeld op uw toegangsbewijs. Indien er geen pauze is, wordt uw drankje na afloop geserveerd.

Betalingsmogelijkheden
Wij bieden u diverse mogelijkheden om uw reservering te betalen. Online kunt u betalen met behulp van iDEAL, Visa/Mastercard en Paypal. Aan de kassa kunt u betalen door middel van PIN, contant, Visa/Mastercard, Podiumcadeaukaart, VVV Irischeques, Kunst & Cultuurkaart en theater- en concertbonnen.

U kunt uw Podiumcadeaukaart of Kunst & Cultuurkaart ook telefonisch verzilveren of door ons een mail te sturen met de gewenste voorstelling/plaatsen en het nummer van uw pas te vermelden. Online is dit met ons ticketingsysteem helaas nog niet mogelijk.

Groepsreserveringen door scholen met CJP Cultuurkaart zijn ook via een weborder mogelijk.

Pauzedrankje inclusief
De prijs van een theaterkaartje is inclusief garderobe, pauzedrankje en verwerkingskosten indien dit op uw toegangsbewijs staat vermeld. In dat geval staan in de pauze tafels met diverse drankjes voor u klaar. Indien er geen pauze is, wordt uw drankje na afloop geserveerd. Jeugdvoorstellingen van € 7,00 zijn altijd exclusief (pauze)drankje.

Betalingskosten
Voor betaling met een creditcard wordt per opdracht € 2,00 extra gerekend
Voor betaling met paypal wordt per opdracht € 1,00 extra gerekend.
Overige betaalmethoden zijn gratis
 

 

Leveringskosten
Bij verzenden per post wordt € 2,75 aan extra kosten in rekening gebracht.
Het verzenden van een e-ticket per mail is gratis.

Verhinderd of te laat: wat dan?
Mocht u verhinderd zijn dan kunt u zonder enig bezwaar iemand anders de voorstelling laten bezoeken. Een kaartje is niet persoonsgebonden.Tot 2 dagen voor de voorstelling kan een kaart nog geretourneerd worden voor klanttegoed. Kosten € 1,50 per kaart (geen kosten voor MTK). Tot 4 weken voor aanvang van de voorstelling ook de mogelijkheid tot retourbetaling aankoopbedrag tegen € 4 aan kosten per kaart (€ 2 kosten voor MTK). Transactiekosten worden nooit geretourneerd tenzij het om een annulering vanuit de Meervaart gaat (bij bv een geannuleerde voorstelling)

Wachtlijst bij uitverkochte voorstellingen
Het komt voor dat er gedurende het seizoen plaatsen vrijkomen voor een voorstelling die eerder uitverkocht was. U kunt zich online aanmelden voor de wachtlijst (zie voorstelling online). Indien er plaatsen beschikbaar komen sturen wij u een e-mail of wordt er telefonisch contact met u gezocht.

 Minder validen
De Meervaart is toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Online bestellen van een rolstoelplaats is helaas niet mogelijk. Wanneer u bij het reserveren doorgeeft dat u een rolstoelplaats nodig heeft, kunnen wij (indien voorradig) de meest geschikte stoel(en) voor u reserveren. Let op, bij populaire voorstellingen zijn de rolstoelplaatsen al snel bezet. U kunt een rolstoelplaats reserveren door een e-mail te sturen aan kaartverkoop@meervaart.nl

 

Waar koop ik mijn kaarten veilig?
Weet waar je koopt!Dagelijks kopen duizenden mensen hun kaartjes voor concerten, theatervoorstellingen,  voetbalwedstrijden en andere evenementen via internet. Wat velen niet weten, is dat er naast de officiële online verkooppunten ook veel websites zijn die op grote schaal kaarten opkopen en doorverkopen met als enig doel het maken van winst. Hoog tijd om duidelijk te maken waar je je kaartje wél moet kopen, zodat je niet teveel betaalt én zeker weet dat je een evenement ook binnenkomt.

 

Algemene bezoekersvoorwaarden
De Meervaart hanteert de Algemene Bezoekersvoorwaarden van de Vereniging van Schouwburg en Concertgebouwdirecties (VSCD). Deze zijn gedeponeerd bij de Rechtbank te Amsterdam onder nummer 66/2012. U kunt hier klikken voor de bezoekersvoorwaarden.