Uw bezoek

Kaartverkoop


Openingstijden kassa:
De kassa is maandag t/m vrijdag van 09:00 - 16:30 uur geopend en zaterdag vanaf 16:00 uur (alleen indien er die avond een voorstelling is). Ook is de kassa één uur voor aanvang van de voorstelling geopend. De kassa is telefonisch en per mail bereikbaar via: 0900-4107777 (€ 1,- p/g) en kaartverkoop@meervaart.nl

 

Entreeprijzen inclusief
De prijs van een toegangsbewijs is inclusief garderobe, pauzedrankje en verwerkingskosten tenzij anders vermeld. Indien er geen pauze is, wordt uw drankje na afloop geserveerd.

 

Betalingsmogelijkheden
Wij bieden u diverse mogelijkheden om uw reservering te betalen. Online kunt u betalen met behulp van iDEAL, Visa/Mastercard en podiumcadeaukaart. Aan de kassa kunt u betalen door middel van PIN, contant, Visa/Mastercard, podiumcadeaukaart, VVV Irischeques, Kunst & Cultuurkaart en theater- en concertbonnen.

Wij verzoeken u bij telefonische reserveringen het bedrag per omgaande te voldoen. Heeft u binnen 7 dagen nog niet betaald, dan komt de reservering in zijn geheel te vervallen en worden de door u gereserveerde stoelen weer vrijgegeven voor verkoop.

 

Verhinderd of te laat: wat dan?
Mocht u verhinderd zijn dan kunt u zonder enig bezwaar iemand anders de voorstelling laten bezoeken. Een kaartje is niet persoonsgebonden. Het ruilen of retourneren van kaartjes is mogelijk uiterlijk 2 dagen voor de voorstelling, kosten € 4,00 per kaartje. Te laat komen is erg storend voor artiest(en) en andere bezoekers. Daarom kunt u na aanvang niet meer in de zaal worden toegelaten.

 

Wachtlijst bij uitverkochte voorstellingen
Het komt voor dat er gedurende het seizoen plaatsen vrijkomen voor een voorstelling die eerder uitverkocht was. U kunt zich online aanmelden voor de wachtlijst (zie voorstelling online). Indien er plaatsen beschikbaar komen sturen wij u een e-mail of wordt er telefonisch contact met u gezocht.

 

Pauzedrankje inclusief
In de pauze staan tafels met diverse drankjes voor u klaar. Indien er geen pauze is, wordt uw drankje na afloop geserveerd. De prijs van een theaterkaartje is inclusief garderobe, pauzedrankje en verwerkingskosten tenzij anders vermeld. Dit geldt niet voor de jeugdvoorstellingen van € 6,00.

 

Minder validen
De Meervaart is toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Online bestellen van een rolstoelplaats is helaas niet mogelijk. Wanneer u bij het reserveren doorgeeft dat u een rolstoelplaats nodig heeft, kunnen wij (indien voorradig) de meest geschikte stoel(en) voor u reserveren. Let op, bij populaire voorstellingen zijn de rolstoelplaatsen al snel bezet. U kunt een rolstoelplaats reserveren door een e-mail te sturen aan kaartverkoop@meervaart.nl

 

Waar koop ik mijn kaarten veilig?
Weet waar je koopt!Dagelijks kopen duizenden mensen hun kaartjes voor concerten, theatervoorstellingen,  voetbalwedstrijden en andere evenementen via internet. Wat velen niet weten, is dat er naast de officiële online verkooppunten ook veel websites zijn die op grote schaal kaarten opkopen en doorverkopen met als enig doel het maken van winst. Hoog tijd om duidelijk te maken waar je je kaartje wél moet kopen, zodat je niet teveel betaalt én zeker weet dat je een evenement ook binnenkomt.

 

Algemene bezoekersvoorwaarden
De Meervaart hanteert de Algemene Bezoekersvoorwaarden van de Vereniging van Schouwburg en Concertgebouwdirecties (VSCD). Deze zijn gedeponeerd bij de Rechtbank te Amsterdam onder nummer 66/2012. U kunt hier klikken voor de bezoekersvoorwaarden.