Uw bezoek

Theaterreporters!


 

Maak kennis met onze theaterreporters! De Meervaart heeft 12 reporters tussen de 5 en 11 jaar oud rondlopen die onze familie en jeugdvoorstellingen beoordelen.

Ze bezoeken de voorstellingen en zijn daarbij extra alert op sfeer, decor, kostuums, muziek en lachgehalte. Elke voorstelling wordt beoordeeld met een aantal sterren. Benieuwd naar de meningen en sterren van onze reporters? Houd dan deze pagina in de gaten!

 

Welterusten, Kleine Beer (zondag 24 september)

Tanish

Ik vond de voorstelling leuk omdat het vrolijk was.Ze gingen mooie liedjes zingen.Ik vond het decor mooi.Het meisje en de beer waren bang in het donker. Daarom hebben ze elkaar een verhaal verteld.Doordat verhaal werden ze moe en niet meer bang en in slaap gevallen. Ze zijn niet meer bang omdat ze hebben geleerd dat die enge dingen alleen in je hoofd bestaan. Daarom kunnen alle kinderen deze voorstelling komen kijken.

Navya

Ik ben naar de voorstelling kleine beer geweest.
Voor dat de voorstelling begon dacht ik dat het heel kinderachtig zou worden. Maar toen het verhaal eemaal begon ,was het helemaal niet zo. Zelf vond ik het een spectaculair decor. Het verhaal ging over een meisje, dat Marsha heet en die had een teddy beer. Niet zomaar eentje maar een die kon praten. Het was al laat dus ze moesten naar bed, maar er was alleen een ding; ze waren allebei bang in het donker. Daarom begon Marsha een verhaal te vertellen zodat kleine beer eindelijk in slaap viel. Na het verhaal waren ze allebei niet meer bang . Maar na verhalen vertellen word je moe dus eindelijk vielen ze in slaap. Maar dat verhaal kom je pas achter in de voorstelling. Het moraal van het verhaal was dat je niet bang moet zijn, want enge dingen gebeuren alleen in je hoofd. En daarom vond ik het een leuke, geschikte voorstelling voor kleuters om naar te kijken.

Jasmijn

Ik vond het een mooie voorstelling met een moraal in het verhaal, namelijk angsten creëer je in je eigen hoofd, daar kun je ze ook afleren. 10 is mijn leeftijd en ik vond het nog best kunnen. Aangezien het een voorstelling is voor 6+ kon het nog best doorgaan voor mij. Het was een erg gezellige sfeer en de muziek was mooi op zijn manier. Ik kon het goed vinden met de acteurs want je zag hun emoties goed. Verder denk ik dat een 6 jarige de tekst erg zou begrijpen. Er was een prachtige achtergrond en het licht was erg verhelderd. Een interessant verhaal is het wel. De kleine beer moet in slaap vallen, maar het einde vertel ik niet. Oja, de personages hadden grappige stemmen. Hoog en laag. Ik geef (naar mijn mening) vier sterren.
In december is de voorstelling nog een keer in De Meervaart te zien, veel kijkplezier, als je gaat!


Eerdere voorstellingen die onze reporters bezochten vorig seizoen (2016-17):

Joris en de Drakentemmers (vrijdag 31 maart)

Floor

Ik ben naar de voorstelling, Joris en de drakentemmers geweest. Het was een hele leuke en muzikale voorstelling. Toen ik binnenkwam zag ik allemaal instrumenten en veel gekleurde lichtjes. Dat was mooi. Iemand maakte ook leuke grapjes toen we nog even moesten wachten. Dat was fijn zodat we ons niet gingen vervelen. Ze vertelden veel in de muziek maar ook weer met toneel en gepraat. Dat was ook heel leuk. Wat ik er ook mooi aan vond was dat er grappige en leuke momenten tussen zaten, maar ook zielige momenten. En dan maak je het ook niet saai. Dat was heel erg leuk. Ze zongen ook 5-stemmig of 4 of 3-stemmig en dat was heel mooi. Op het begin vertelden ze over hoe een draak in elkaar zat enzo en daarna vertelden ze dat ze allemaal een eigen draakje hebben in hun lichaam: een soort van stemmetje die bij bepaalde situaties opkomt. Het publiek vond ze ook heel grappig. Ik vond dat ze over alles goed hadden nagedacht. We mochten daarna ook nog een foto maken met de spelers. Dat vond ik ook leuk. Ik geef de voorstelling 5 sterren omdat over alles goed was nagedacht en het niet saai werd, wat er ook gebeurde.

Leon

Ik ging naar de voorstelling Joris en de drakentemmers.
Ik verwachte te gaan zien dat er een drakentemmer was die Joris heete en dat hij vrienden had die ook drakentemmers waren.
Ik vond de voorstelling leuk omdat ze bijna alleen gingen zingen. Die liedjes vond ik mooi .
Op het podium stonden veel dingen die je in huis hebt.
Soms waren er spannende of enge dingen bij maar ook heel veel grappige.
Ik denk dat deze voorstelling leuk zou zijn voor kinderen boven de vijf .
Ik vond deze voorstelling zo leuk dat ik naar nog een show van deze artiesten zou willen gaan.

Navya

Joris en de drakentemmers is gemaakt door productiegroep Het Laagland. Deze voorstelling was erg grappig maar tegelijk ook leerzaam vond ik. De voorstelling ging over vier mensen die op het laatst hun angst overwinde en dat is wat ik heb geleerd in deze voorstelling. Deze vier mensen hadden doorzettingsvermogen, bleven goed in hun rol en hadden veel energie in de voorstelling. Ze speelden ook op instrumenten, het was fantastisch hoe ze dat deden. Muziek was volgens mij hun passie, ze hebben alle emoties in de liedjes laten zien en dat was betoverend . Verder zeg ik niks, dat beleef je zelf in de spektaculaire voorstelling

De GVR (dinsdag 21 februari)

Lena

Ik kwam de zaal binnen en er lag een meisje op de kast (Sofie) en een scherm met de GVR er op. Toen de voorstelling begon herkende ik alles van het boek. Het was soms spannend en ook heel grappig omdat de actrice deed alsof ze de pop was, dat was goed. Ik vond vooral de hand en de nagels van de reus de Bloedbottelaar er best eng uitzien. Er was maar één acteur en zij speelde alle rollen. Zij deed heel veel tegelijk en dat was knap. De voorstelling is bedoeld voor mensen vanaf 6 jaar, het kan ook jonger maar dan is het wel erg spannend.

Floor

Ik ben naar de GVR (Grote Vriendelijke Reus) geweest. Het was een goeie opbouw en niet saai om naar te kijken. Ik vond het wel jammer dat er maar 1 acteur was.
Elke keer als ze moest wisselen van rol ging ze even weg en was ze weer anders.
De actrice zat heel goed in haar rol en daarom was het weer een stukje leuker. Als ze een emotie had voelde ik dat niet zo. Dat was wel jammer!
Ze maakte wel grappige grapjes. Tenmiste, dat vond het publiek.
Toen ik binnenkwam zag ik gelijk een mooi decor.
Ze had alles heel mooi gedaan.
Het decor past ook bij de voorstelling! Ik denk dat het het leukste is voor kinderen tot 12 jaar omdat er wel poppen bij zaten! De meeste rollen werden door poppen gespeeld. Dat is wel leuk!

Ik geef het 4 sterren omdat het leuk was maar er waren wel wat minpuntjes.

Leon

Ik verwachte dat er een reus was die heel aardig was tegen mensen .
Deze voorstelling is wel leuk voor kinderen boven de zes jaar. Want voor jongere is de voorstelling misschien te eng. Soms is de voorstelling grappig en leuk en soms ook een beetje spannend.
Ik vond dat de acteur goed speelde omdat ze verschillende stemmen kon naspelen. Het beste wat de acteur speelde vond ik dat ze verschillende stemmen kon nadoen.
Ik vond het decor niet echt bij het verhaal horen want in de grot van een reus horen dingen van steen te staan vind ik. Er was ook een verrassing in het decor, het was een soort raam. Een ding dat ik heel leuk vond en nog steeds onthoud is het raam. En het leukste aan het verhaal vond ik dat er een reus was. Wat ik niet leuk vond is dat er poppen waren.

Onbekend land (zondag 05 februari)

Lena

Toen ik binnenkwam in de zaal, zag ik een vrouw op een koffer liggen. Ik hoorde ook hele spannende muziek. De muziek gaf een hele spannende sfeer. Het was moeilijk om te weten wat er met de vrouw aan de de hand was. Iedereen dacht wat anders maar dat was juist leuk aan de voorstelling.

Het decor en de attributen was anders dan andere theaterstukken. Wat ook bijzonder was, was dat ze heel veel speciale muziekinstrumenten gebruikten. De vrouw was in een land aangekomen waar vogels (of andere dieren?) een taal praatten die de vrouw niet begreep.

Samengevat was dit was een super leuke voorstelling over een vrouw die in een onbekend land terechtkomt.

De grote illusionist (vrijdag 27 januari)

Magisch muziektheater dat barst van de verhalen, smeuïge trucs en live muziek. Over een kleine jongen die droomt een briljant goochelaar te worden, liegen, bedriegen en een konijn dat telkens opduikt. Maar ook over de keerzijde van glitter en glamour en een assistente die nooit applaus krijgt.

Navya

De grote illusionist is gemaakt door de productie groep “ Filiaal theatermakers”, waarin alle emoties tevoorschijn komen. Het verhaal ging over een kleine jongen die een droom had. Ondanks alle moeilijkheden ging hij toch verder met zijn droom. Het was een spektakel show om van te genieten. De goocheltrucs waren prachtig. Er was ook een konijn dat verscheen en verdween. De drie personages waren erg getalenteerd. Het publiek vond de voorstelling zo plezierig, dat ze een staand applaus gaven. Ik was erg onder de indruk van deze voorstelling, dus beoordeel ik het met vier sterren.

Ibrahim

Ik ben naar een voorstelling geweest die heette De Grote Illusionist. Het gaat over goochelen. Er staan veel kisten op het toneel. In de show zijn er veel licht en geluidseffecten. Er wordt veel gedanst en gezongen.
Aan het begin van de voorstelling wordt een voorspelling gedaan door de acteurs. Ze schrijven iets op een blaadje en doen dat in een kistje. Ze stellen ook een paar vragen aan het publiek. Er is een konijn die praat. En er worden veel trucs gedaan in de show. Er is een jongen die naar een goochelwinkel gaat en een truc koopt. En de man van de winkel zegt goochelen daar kom je nooit meer vanaf. Kom snel naar de show van De Grote Illusionist dan kun je zien hoe de voorspelling afloopt. En wat er met die jongen gaat gebeuren.
Ik vond het een hele leuke show.
Ik geef deze show 5 sterren.

Floor

Ik ging vrijdag naar De Grote Illusionist. De voorstelling was heel leuk. Ze waren met z’n drieën. Er waren meerdere personages die ze met z’n drieën deden.

Toen ik binnen kwam zag het decor er heel mooi uit. En toen het begon werd het helemaal donker en was er 1 plek helemaal verlicht in het midden. En daarna begon het.
Er waren heel veel trucjes die ik echt niet snapte. En ze hadden ook nog een knuffel.
Dat was een konijn en die kon ook veel magische dingen doen.

Er was ook hele mooie muziek want er was iemand die achter een piano zat en die kon echt super goed piano spelen. En ze zongen ook heel vaak en dat was heel mooi want dat was dan met 2e stem. Er waren ook heel leuke geluidseffecten bij. En dat maakte het helemaal af.

Het was ook heel grappig. En het publiek lachte ook vaak. Ik zou het ook zeker aanraden om naar te gaan kijken aan iedereen die dit leest, en ik ga het zeker zeggen tegen al mijn vrienden en vriendinnen.

Leon

Ik verwachtte dat het en verhaal zou zijn. Dat ging over iemand die een grote illusionist wilde worden. En dat was ook zo. Maar er gebeurde ook andere dingen zoals illusies en zo waren er nog een paar. Ik vond de voorstelling best leuk maar ook een beetje spannend door de trucs. Op het podium stonden muziekinstrumenten, een gordijn en nog een paar andere dingen. Soms was er een beetje tempo in de voorstelling en soms juist niet. Er was muziek en er werd ook heel veel met licht gedaan en daardoor werd de voorstelling leuker .

Hoe de grote mensen weggingen en wat er daarna gebeurden (8+) | Theater Artemis / Het Zuidelijk Toneel ( vrijdag 18 november)

Het is net echt, dat middeleeuwse dorp op het toneel, met die fraai geschilderde natuur op de achtergrond. In de verte klinkt muziek. Voorop het podium staat een marskramer een verhaal te vertellen. Hij vertelt over de hardwerkende ouders, die hun kinderen desnoods met hun leven tegen wolven of andere plagen beschermen. Er staat een kind op. Een kind uit het publiek. Het klautert het toneel op. Het lijkt te weten waar het heen moet. Een ander kind volgt, het kind dat met jou meekwam misschien wel. Wat nu?

Leon

“Ik verwachtte dat de grote mensen weggingen uit een Middeleeuws dorp en dat er rare dingen gingen gebeuren. En dat was ook zo. Ik vond de voorstelling leuk omdat er kinderen mee mochten doen, maar dan op een hele speciale manier.

Op het podium stonden vier huizen, een kar en twee echte kippen! Als je wilt weten wat er met die vier huizen en het hele toneel gebeurd dan moet je komen kijken (het is heel bijzonder). In het begin was het een beetje moeilijk om te begrijpen. Er was heel veel met muziek, geluid en licht gedaan. Dat was leuk om te zien, want het was heel duidelijk of het dag of nacht was. Dat maakte het allemaal heel echt.”

Ibrahim

“Het verhaal speelt zich af in de Middeleeuwen. Er is één man die het verhaal vertelt. Als die man aan het praten is, staan de acteurs stil en wanneer de man stil is dan bewegen de acteurs. Het verhaal gaat over volwassen mensen die hun kinderen beschermen tegen gevaren, maar ineens hebben ze genoeg van hun kinderen.

Wanneer de kinderen slapen, vullen ze de karren en vertrekken ze. Plots wordt het donker in de zaal. Na een lange stilte lopen er mensen langs met kleren van die tijd. De kinderen worden wakker en zien hun ouders niet meer. Wat er daarna gebeurde, dat moet je zelf komen bekijken. Dus kom snel naar de show: ‘Hoe de grote mensen weggingen en wat er daarna gebeurde’. Het leukste aan de show vond ik de huisjes, omdat ze heel apart waren. Die man die het vertelde vond ik niet zo leuk.”

Floor

“Ik ben naar de voorstelling geweest ‘Hoe de grote mensen weggingen en wat er daarna gebeurde’. Het was een bijzondere, maar soms ook een beetje saaie voorstelling. Ik wist aan het eind van de voorstelling eigenlijk niet zo heel goed wat ik ervan moest vinden. Wat wel weer heel leuk was, was dat er kinderen mee mochten doen uit het publiek en er zaten toch ook grappige momenten in.

Er was een mooi decor, een soort Middeleeuws dorpje. Het had ook echt een Middeleeuwse sfeer door de muziek en door de kleding die ze aan hadden. Wat ik wel een beetje saai vond, was dat er in het eerste deel heel veel door de verteller gepraat werd en er niet zo veel gebeurde op het podium. In het tweede deel werd er juist te weinig gepraat.

Ik hou zelf meer van voorstellingen waarin veel gebeurd. Nu was het bijna alleen maar met gebaren en dat vind ik jammer.
Ik geef de voorstelling 2 sterren omdat ik toch niet heel enthousiast was op het eind.”

Lena

Ik vond het van te voren heel spannend om naar de voorstelling 'Hoe de grote mensen weggingen en wat er daarna gebeurde' te gaan. Het was namelijk een hele bijzondere voorstelling omdat je met deze voorstelling mee mag doen. Ik verklap niet precies hoe, behalve dat je een kostuum van vroeger aan mag trekken en het net lijkt alsof je in de Middeleeuwen bent!

Het gordijn ging open en er stond een prachtig decor. Er stonden oude houten huizen, een boom én er waren zelfs kippen. Er speelden ook muzikanten op het podium.

Een verteller vertelde over het dorp en de mensen die er wonen. Je zag alleen de ouders. Het verhaal van de verteller duurde wel een beetje lang.
Toen vertelde de verteller dat de ouders weggingen. Je zag alle vaders en moeders weggaan met al hun spullen en wat er daarna gebeurde... was superleuk!! Ga dat zelf maar zien.

Oma, mag ik mijn pop terug? | Theater Gnaffel (zondag 06 november)

Een grappige en ontroerende voorstelling over Fien en haar oma, gebaseerd op het gelijknamige boek van Mark Haayema. Elke zondag gaat Fien met haar pop bij oma op visite. Fien ziet dat haar oma ouder wordt en steeds meer begint te vergeten. Op een dag vergeet oma zoveel dat ze moet verhuizen naar een speciaal huis voor vergeetachtige opa’s en oma’s. Pop mag een nachtje bij haar logeren, maar als oma niet meer weet waar ze pop gelaten heeft, moet Fien in actie komen.

Isha

“Op zondag 6 november ben ik naar de voorstelling ‘Oma mag ik mijn pop terug’ geweest.
Toen ik de naam van de voorstelling hoorde, dacht ik: het gaat over een meisje dat haar pop bij oma thuis was vergeten. Het bleek een poppentheater te zijn, waarbij de hele grote en kleine poppen speelden. Er waren verschillende poppen: oma, nog een oma, opa in het bejaardentehuis en Fien de kleindochter. Het verhaal ging over oma die ging verhuizen naar een bejaardentehuis en steeds op zoek was naar opa, terwijl opa al was overleden. Oma was heel erg vergeetachtig en dacht alleen aan vroeger.

De voorstelling had veel muziek en af en toe zang. Het was heel grappig, maar soms ook heel verdrietig. Het decor leek in eerste instantie ‘super lelijk’, maar toen de voorstelling begon vond ik het steeds mooier worden. Het veranderde steeds, waardoor het bij het verhaal paste. Het verhaal was goed te volgen. Ik zou zeker mijn vriendjes en vriendinnetjes vertellen naar de voorstelling te gaan. Samen met hun oma, dat is pas gezellig! Ik geef deze voorstelling 4 sterren. Als het nog iets spannender was geweest, dan hadden ze van mij 5 sterren gekregen.

Leuk! | De Toneelmakerij (vrijdag 04 november)

‘Leuk!’ is een ongepolijst, cabaretesk sprookje. Een absurde talentenshow waarbij alles uit de kast wordt gehaald, want er kan er maar één de leukste en de beste zijn. Met een dolgedraaide presentator en zijn deelnemers, die eigenlijk niets liever willen dan zichzelf zijn.

Gozde

Op vrijdag 4 november 2016 gingen we naar een voorstelling in De Meervaart genaamd Leuk. Leuk was een hele leuke en grappige voorstelling. Het leukste vond ik toen de kinderen nog niet geboren waren en het grappigste vond ik toen ze zo gek gingen dansen, daarvan moest ik echt lachen. Het bord waar je alle scores kon zien was heel leuk om naar te kijken. Ik vond het heel zielig dat het lange meisje steeds uit gelachen werd en ik vond het heel lief dat die jongen toen zijn knuffelbeer aan dat meisje gaf. Het mooiste vond ik het einde, toen ze allemaal papiertjes in de lucht gingen gooien. Leuk was dus echt een heel erg leuke voorstelling.

Helena

“Ik ben naar de voorstelling ‘Leuk’ gegaan en het was ook een leuke voorstelling! Toen we binnen kwamen, zagen we in het decor naakte benen. Het gaat over wie het beste kind van Nederland is. Het was een spelshow met leuke liedjes en gekke kleren. Iedereen speelde twee rollen. Het was een voorstelling met veel humor en de mensen in de zaal moesten veel lachen. De spelers speelden heel erg serieus, alsof ze echt diegene waren. En aan het einde kwam er een leuke, grote verassing.”

Navya

“Leuk is een leerzame en interessante voorstelling gemaakt door de productiegroep Toneelmakerij. Het verhaal gaat over vier mensen die in tweetallen een wedstrijd spelen. Bettie was voor mij het beste personage, want ze was erg actief en had veel vertrouwen in zich.

‘Leuk’ is een titel waarbij je denkt aan blijheid, maar uiteindelijk was het een serieuze en informatieve voorstelling voor kinderen en ook voor ouders. Van deze voorstelling heb ik geleerd dat iedereen een eigen talent heeft. Soms duurt het lang om een talent te ontdekken en soms snel. Maar je hoeft je nog geen zorgen te maken, want het komt vanzelf. Er zijn nog veel meer dingen die jullie nog moeten weten, maar die ga ik heus niet verklappen. Dat kom je te weten tijdens de voorstelling!”

Klucht l Bontehond (zondag 09 oktober)

'KLUCHT' is een voorstelling van BonteHond, beschikt voor 6 jaar en ouder, en was op zondag 09 oktober in De Meervaart te zien. Het is een klucht met 15 deuren en personages die de hele tijd stiekem willen zoenen. Een fysieke, snelle slapstickvoorstelling waarin vijf acteurs continu verliefd worden, zich verstoppen en smoesjes verzinnen. Ze liegen en bedriegen totdat ze zelf niet meer weten op wie ze nou waren en waarom.

Helena

Ik ben naar de voorstelling Klucht gegaan.
Het was een theater met wel 15 deuren!!!
En iedereen was op elkaar verliefd en uiteindelijk wisten ze niet op wie ze verliefd waren of wie ze waren.
Ik vond het een leuke voorstelling met leuke verrassingen.
Het decor zag er mooi uit en had een bank en heel veel deuren. Ik vond het een leuke voorstelling want ze liepen in hun onderbroek. Mijn lieveling personage is Jos.
Alle kinderen en volwassenen vonden het leuk en gingen lachen. Je moest wel even goed horen en kijken om te weten over wat het ging. Conclusie: ik vond het een leuke voorstelling.

Navya

Klucht is een comedyvoorstelling gemaakt door theater groep Bontehond. Het decor wat ik zag, toen ik binnenkwam waren allemaal deuren. Achter elke deur kwam voor het publiek een verrassing tevoorschijn waardoor het publiek verbaast werd. De grappigste acteur Willie heeft een nieuw dansje gecreëerd door elektrische schokjes te krijgen. In het verhaal waren 5 mensen die Hili wilde spelen maar de echte Hili ontdek je in de voorstelling. Klucht heeft mij ook veel geleerd zoals dat man en man en vrouw en vrouw verliefd kunnen zijn. Ik vind deze voorstelling zo leuk dat ik mijn verjaardag bij De Meervaart wil vieren.

Lena

Toen ik de zaal binnenkwam, zag ik op het toneel heel veel deuren in heel veel kleuren. Het zag er al meteen heel leuk uit. De voorstelling was heel grappig, want het gaat over vijf mensen en iedereen is verliefd op iedereen.

Sommige mensen zijn getrouwd, maar zijn ook verliefd op iemand anders. Het waren grote mensen, maar ze speelden doktertje en kinderachtige spelletjes zoals vader- en moedertje. Ze hadden het gevoel van vlinders in hun buik.

Het allerleukst vond ik Mercedes de huishoudster. Zij zei tegen de man die ook in het huis woonde "trek je broek uit en ga in bed liggen", ze ging zelf ook in bed liggen en toen ging ze plotseling een kinderboek lezen. De hele zaal moest toen lachen.

Er gebeuren de hele tijd heel veel dingen, de deuren worden heel veel gebruikt en er zijn leuke licht- en geluidseffecten. Ik geef de voorstelling 4 sterren!

Floor

'KLUCHT' gaat over vijf mensen. Wil en Hillie: zij zijn getrouwd. Zij hebben ook nog een huisvrouw, die Mercedes heet. Hillie en Wil hebben twee vrienden: Joke en haar man Jos. Het gaat er eigenlijk over dat ze allemaal willen zoenen en dat ze zichzelf kwijt raken.

Ik vond het zelf een grappige en leuke voorstelling. Het decor was heel mooi: er waren 12 deuren en het zag er echt uit als een huis, maar er zaten ook grappige verassingen in. Het werd nooit saai, want er waren heel veel effecten en er was veel licht. Het is ook leuk voor grote mensen en voor oma’s of opa’s.

Ik zou mijn vrienden en familie deze voorstelling zeker aanraden omdat het gewoon een superleuke voorstelling was en het decor er goed bij paste. Ik vond de voorstelling zelf heel leuk en grappig, omdat alles goed te volgen was en de gezichten pasten bij de personages. Ik raad iedereen aan om er naar toe te gaan.

Ibrahim

Het was leuk omdat het grappig was en er verrassingen in zitten. De show gaat over liefde. De acteurs rennen veel en schreeuwen veel en ze dansen en zingen veel.

Een deel van het toneel kon draaien en er waren veel licht- en geluidseffecten. Als je de kans krijgt: ga dus snel kijken naar 'KLUCHT'!

Leon

Ik verwachtte dat de mensen die het speelden heel veel door de deuren zouden lopen. Dat deden ze ook, maar ze gingen ook heel veel praten en een paar keer zingen.

Het ging erover dat ze allemaal op iemand anders verliefd werden (man op man, vrouw op vrouw en vrouw op man). Ik vond alle acteurs grappig op het moment dat ze dachten dat ze allemaal één iemand waren. Er waren veel deuren, een radio en een telefoon en nog andere dingen. De geluiden waren leuk, omdat er veel verschillende achter elkaar kwamen. Er waren ook geluiden waarbij de hele zaal moest lachen.

Soms word er een beetje te veel met licht gedaan, dus het kan zijn dat je er hoofdpijn van krijgt. Het is een hele leuke show om van te genieten met vrienden en familie.