• Nederlands
 • English
 • Klik op de - om de achtergrondafbeelding te bekijken Klik op de + om de informatie te tonen

  audiovisuele ondersteuning en techniek

  Op de podia van de Meervaart worden naast congressen en evenementen uiteenlopende theaterproducties, concerten en musicals vertoond. Het zal u dus niet verbazen dat wij dé apparatuur en technici in huis hebben die zelfs de meest veeleisende producties perfect ondersteunen.

  audiovisueel en techniek
  Meervaart Congres & Event heeft een breed scala aan audiovisuele ondersteuning in huis, waaronder professionele projectie- en geluidsapparatuur.

  overige huurmaterialen
  Het perfecte evenement kenmerkt zich ook door aandacht voor details. De Meervaart verhuurt daarom uiteenlopende materialen om van uw evenement een succes te maken.

  Wilt u graag bloemdecoraties of extra stroompunten? Heeft u een whiteboard, posterpanelen nodig of andere materialen? De mogelijkheden zijn legio. In de informatiemap vindt u alle ondersteunende artikelen die u eenvoudig bij ons huurt.

  personeel
  Tijdens uw evenement staat u er niet alleen voor maar wordt u begeleid door ons ondersteunend personeel. Van de dutymanager die uw primaire aanspreekpunt is, tot hostessen, bedienend personeel en technici. 

  congresondersteuning
  Naast de hierboven genoemde services van Meervaart Congres & Event kunnen wij u tevens behulpzaam zijn bij congresondersteuning. Denkt u hierbij aan hotelreserveringen, transport, standbouw en invulling van een sociaal programma.

  Heeft u vragen over de ondersteuning van uw evenement die hier niet beantwoord worden? Neem contact met ons op en wij helpen u graag verder.