Faciliteiten

Parkeren


parkeren bij de meervaart

Er is ruim voldoende, goedkope parkeergelegenheid in de buurt van onze event- en congreslocatie. Een zeldzaamheid in Amsterdam!

parkeergarage
Meervaart Congres & Event ligt op 5 minuten afstand van de ringweg A10 en 15 minuten van het centrum van Amsterdam. Er is een parkeergarage met ruimte voor 450 auto`s naast het pand. Deze parkeergarage is als volgt bereikbaar:

U komt via afslag S106 van de Ring Amsterdam op de Lelylaan. Aan het einde van de Lelylaan gaat u bij de T-splitsing naar rechts. Bij het tweede stoplicht gaat u naar links. De parkeergarage ligt aan uw linkerhand. Het is twee minuten lopen naar Meervaart Congres & Event.

in- en uitrijden
Het standaardtarief is slechts € 2 per 30 minuten. Bij Meervaart Congres & Event kunt u tegen gereduceerd tarief uw inrijkaart laten scannen voor € 8,- per dag. De garage is geopend voor inrijden van 7:30 tot 20:30 (21:30 op donderdag en vrijdag). Uitrijden is 24 uur per dag mogelijk. De doorrijdhoogte is 1.95 meter.


routeplanning
Bekijk de route naar Meervaart Congres & Event met de auto of het openbaar vervoer. Meervaart Congres & Event ligt dichtbij het treinstation NS Cornelis Lelylaan en er zijn tram- en bushaltes vlakbij.

 
x

Meld u nu aan voor onze nieuwsbrief.

En blijf op de hoogte op het gebied van congressen & events!