Meervaart impressie
Meervaart impressie
Over de Meervaart

Over Meervaart Congres & Event


Uw zekerheid voor een vlekkeloos evenement!

Theater de Meervaart is al sinds 1977 de spil van het culturele leven in Amsterdam Nieuw-West. Sinds het gebouw in 1999 volledig werd verbouwd, beschikt de Meervaart over moderne congres- en vergaderfaciliteiten. Naast de ongeveer 300 voorstellingen per jaar, biedt de Meervaart dan ook jaarlijks onderdak aan ca. 150 nationale en internationale congressen en bijeenkomsten.

De unieke locatie aan de Sloterplas in Amsterdam ligt vlakbij de Ring A10, ongeveer tussen Schiphol en het centrum van de stad. Dat maakt de Meervaart optimaal bereikbaar, zowel met de auto als met openbaar vervoer.

Meervaart Congres & Event biedt zalen voor 12 tot 800 personen voor:

  • congressen, evenementen en beurzen
  • presentaties, vergaderingen en cursussen

Meervaart Congres verzorgt graag de catering voor uw evenement en de audiovisuele ondersteuning. Bekijk onze complete vergaderarrangementen, of download de uitgebreide informatiemap.

erkende congreslocatie
Meervaart Congres & Event behoort tot de beste congreslocaties in Nederland. Wij zijn een 4-hamerlocatie naar de normen van De Nationale Congres- en Vergaderclassificatie. Dit betekent dat wij enkel hoogstaande kwaliteit leveren en een zeer professionele accommodatie bieden met een zakelijke luxueuze uitstraling, die voldoet aan strenge technische eisen. Regelmatig wordt de Meervaart geïnspecteerd, waardoor de kwaliteit gegarandeerd blijft.

Weet wat u ondersteunt

De Meervaart heeft de status van een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Door te kiezen voor onze congreslocatie draagt u bij aan educatieve en talentontwikkelingsactiviteiten, die met de opbrengsten van de congresverhuur gerealiseerd kunnen worden. Congresseren in ons theater is daardoor een vorm van maatschappelijk verantwoord ondernemen. Klik hier indien u meer wilt weten over onze activiteiten, of neem contact op met Mirjam Terpstra, Hoofd Beleid en Fondsenwerving, via mterpstra@meervaart.nl of 020-4107418.

 
x

Meld u nu aan voor onze nieuwsbrief.

En blijf op de hoogte op het gebied van congressen & events!