Vergaderruimte Amsterdam


Vergaderruimte Amsterdam

U bent op zoek naar vergaderruimte in Amsterdam. Wist u dat de Meervaart behalve theater en congrescentrum ook een uitstekende vergaderlocatie is? Naast onze twee theaterzalen beschikken wij over een tiental vergaderzalen die ruimte bieden aan twaalf tot honderdtwintig personen. Onze ligging aan het water van de Sloterplas en de omlijsting van het theater maken de Meervaart tot een unieke vergaderruimte.

Voor vergaderingen van minimaal tien personen, bieden wij een tweetal complete vergaderarrangementen. Behalve de huur van uw vergaderruimte voor een dagdeel of een hele dag, bevatten deze arrangementen onder meer catering, gratis wifi, een beamer of plasmascherm in de zaal en voor grotere groepen een audio-installatie. Deze arrangementen zijn verkrijgbaar vanaf €31,50 excl. BTW per deelnemer. U zorgt voor de deelnemers en de agenda van de bijeenkomst, wij nemen u alle andere zorgen ter plaatse uit handen. Klik hier voor meer informatie over deze vergaderarrangementen.

De Meervaart voldoet aan de normen van De Nationale Congres- en Vergaderclassificatie en heeft van deze organisatie vier hamers gekregen. Dat wil zeggen dat de Meervaart een accommodatie is met een zakelijke luxueuze uitstraling, die voldoet aan de strengste technische vereisten voor vergaderen. Kortom, de Meervaart is de perfecte vergaderruimte voor wie in Amsterdam een bijeenkomst wil organiseren.

Vergaderruimte in Amsterdam – onze mogelijkheden


Zalen
Al onze vergaderzalen beschikken over daglicht. Voor bewegwijzering naar uw vergaderzaal wordt gezorgd.

Catering
Sluiten de vergaderarrangementen zoals hierboven omschreven niet aan bij uw behoeften of wilt u de catering uitbreiden? De Meervaart biedt hiervoor uitgebreide mogelijkheden. U kunt kiezen uit diverse smakelijke opties voor ontbijt, lunch, pauze en borrel. Ook bieden wij verschillende buffetten en kunnen wij desgewenst uw lunch of diner uitserveren. Bekijk de cateringmap voor een indruk van de mogelijkheden.

Techniek
Onze vergaderruimtes zijn uitgerust met alle moderne faciliteiten die nodig zijn voor een geslaagde vergadering. U kunt gebruik maken van (gratis!) wifi, professionele technische ondersteuning, plasmaschermen of beamers, en diverse audio- en videoapparatuur

Locatie
De Meervaart ligt vlak bij de ringweg A10 en is goed bereikbaar: vanuit de binnenstad, vanaf Schiphol en van verder weg. Bus 61, 63, 69 en 192 en tram 1 en 17 stoppen vlakbij en er zijn goede verbindingen vanaf de stations Lelylaan, Sloterdijk en Amsterdam Centraal. Een goedkope parkeergarage met 500 plaatsen ligt direct naast het gebouw. Klik hier voor een uitgebreide routebeschrijving.

Wilt u meer informatie over onze vergaderruimtes in Amsterdam? Neem dan contact met ons op via het formulier hiernaast, sales@meervaart.nl of via 020 410 77 20.

Hoe kunnen we u helpen?

Hebt u vragen over de Meervaart en onze faciliteiten die op deze pagina niet beantwoord worden? Wilt u een optie nemen op bepaalde data? Stel hieronder uw vraag en u ontvangt binnen één werkdag antwoord.

 
x

Meld u nu aan voor onze nieuwsbrief.

En blijf op de hoogte op het gebied van congressen & events!