zo 15 maart 2020

COVID-UPDATETerug naar Nieuws
In verband met recente ontwikkelingen rondom COVID-19 en de aangescherpte voorzorgsmaatregelen van het RIVM zullen alle lessen en activiteiten van Meervaart Jong en Meervaart Studio gecanceld worden t/m 1 juni. Ook het vrij repeteren bij Meervaart Studio is tot die tijd niet mogelijk. Wij houden de ontwikkelingen de komende tijd in de gaten en zullen handelen naar de adviezen van het RIVM.

Het team zal deze week onderzoeken wanneer lessen ingehaald kunnen worden. Zodra wij meer weten worden deelnemers hierover per email op de hoogte gebracht. Houd de website (www.meervaart.nl) en onze socials (@meervaartjong / @meervaartstudio) in de gaten voor meer updates.

Het personeel is geadviseerd om zoveel mogelijk thuis te werken. De bezetting op kantoor is op sommige dagen beperkt. Wij zijn telefonische niet bereikbaar. Wij zijn wel bereikbaar per mail: jong@meervaart.nl en studio@meervaart.nl

Tot slot willen wij iedereen oproepen de adviezen van het RIVM op te volgen. Blijf thuis als dat mogelijk is en let goed op jezelf en elkaar. Wij hopen iedereen snel weer te zien in de Meervaart.

Team Meervaart Jong & Meervaart Studio


Terug naar M-Talk