ma 16 maart 2020

Meervaart Lockdown Battle

Doe mee aan de MEERVAART LOCKDOWN BATTLE en maak kans op één wc rol & 100 euro!

Meervaart Lockdown Battle
Terug naar Nieuws
Om tijdens deze lockdown de creativiteit te stimuleren is het tijd voor een online Art battle. Wij dagen iedereen uit voor onze Meervaart Lockdown Battle! Wij zijn heel benieuwd naar jullie creatieve talent, dus meld je snel aan voor de wedstrijd!

VOORWAARDEN:
- Alles mag als het maar origineel en eigen is
- Je woont in Nederland
- De video is opgenomen gedurende de lockdown periode, in je huis (solo, of met gepaste afstand van je huisgenoten)
- Meedoen is helemaal gratis
- Er is geen leeftijdsgrens, iedereen mag meedoen
- Je inzending duurt maximaal 3 minuten en 16 seconden

HOE DOE JE MEE?
- Neem een lockdown video in je huis
- Stuur je video voor 31 mei naar Meervaart Studio via Wetransfer: email meervaartlockdownbattle@gmail.com. Vergeet niet je naam, adres, plaats, geboortedatum en telefoonnummer en als je onder de 16 jaar bent het email van je ouder/voogd te vermelden.
- Meervaart Studio plaatst de video’s op onze Meervaart Lockdown Battle YouTube kanaal en deelt deze op haar socials
- 8 juni zal een jury de winnaar kiezen. De jury let op originaliteit, presentatie, techniek en inhoud. De winnaar mag een kadobon naar keuze twv 100 euro uitkiezen**
- Naast de jury deken we ook nog een publieksprijs van 50 euro uit. De artiest met de meeste streams  op de video op ons Meervaart Lockdown Battle YouTube channel wint deze publieksprijs.
- Wil je mee doen met een kunstvorm die we niet op YouTube kunnen uploaden neem dan even contact met ons op: studio@meervaart.nl

* Deelnemers jonger dan 16 jaar moeten toestemming van (een) ouder(s) dan wel voogd te hebben verkregen voor deelname aan de wedstrijd. Stuur bij je aanmelding het e-mailadres en telefoonnummer van je ouder/voogd en wij vragen toestemming. **Over de uitslag en toekenning van de prijs kan niet worden gecorrespondeerd.

INZENDINGEN
 


Terug naar M-Talk