do 08 april 2021

Maak kennis met: Jessica Tabar

Deelnemer & winnares van de Atelierwedstrijd

Maak kennis met: Jessica Tabar
Terug naar Nieuws
In ‘Maak kennis met’ gaan we dit seizoen in gesprek met docenten, beheerders, stagiaires en vrijwilligers van Meervaart Jong. Hierbij leren we de medewerkers en betrokken van Meervaart Jong beter kennen, leren we meer over hun inspiratie en worden leuke momenten met deelnemers gedeeld.

Vandaag maken we kennis met, deelnemer én winnares van de atelierwedstrijd, Jessica Tabar. Sinds dit seizoen zit Jessica bij Meervaart Jong op streetdance les. Dit doet ze op de zaterdag bij juf Susanne. Jessica haar hobby’s zijn knutselen, paardrijden en natuurlijk dansen. In de lessen van Meervaart Jong vindt ze de spelletjes het allerleukst. Bij juf Susanne doen wij vaak ‘stopdans’ en dat vind ik super leuk om met de hele groep te doen. Vertelde Jessica.

Maar ook dieren vindt Jessica heel erg leuk. Zelf heeft ze twee katten die ze veel aandacht geeft. Later wilt ze ook graag een baan waarin ze met dieren werkt.

Deelnemers van Meervaart Jong konden afgelopen periode meedoen met de atelierwedstrijd. Hierbij was de opdracht om een kijkdoos te maken van jouw droomplek.Jessica heeft de allermooiste kijkdoos gemaakt. Jessica haar droomplek is de speeltuin aangezien ze daar het allerliefste is In de speeltuin speelt ze samen met haar vader, moeder en zusje. Jessica heeft de binnenkant van haar kijkdoos binnen twee dagen gemaakt. Dit heeft ze helemaal zelf gedaan zonder enige hulp. Maar ook de buitenkant van de kijkdoos heeft Jessica versierd. Hierbij kreeg ze wel hulp van haar moeder.

Jessica kon haar oren niet geloven toen ze van haar moeder hoorde dat ze gewonnen had, maar toen ze het berichtje las was ze enorm blij en stond ze te springen in de woonkamer. Jessica heeft een Meervaart hoodie en twee kaartjes voor een theatervoorstelling naar keuze gewonnen. Hier was ze ontzettend blij mee. Zelf is ze nog nooit naar een theatervoorstelling geweest. Daarom vond ze het ontzettend leuk dat ze die prijs nu gewonnen heeft.

Ben jij nou benieuwd naar de kijkdoos van Jessica? Tijdens de eindpresentaties geven wij de kijkdoos van Jessica ook een speciaal plekje, waardoor je haar kijkdoos ook nog in het echt kan bewonderen.


Terug naar M-Talk