do 03 november 2022

Maak kennis met: Quintino Kasanngali

Beheer Talentenhuis

Maak kennis met: Quintino Kasanngali
Terug naar Nieuws
In ‘Maak kennis met’ gaan we dit seizoen in gesprek met docenten, beheerders, stagiaires en vrijwilligers van Meervaart Jong. Hierbij leren we de medewerkers en betrokken van Meervaart Jong beter kennen.

Quintino werkt sinds september 2022 als beheerder in het Talentenhuis voor Meervaart Jong. Hij is 30 jaar jong en is geboren en getogen in Amsterdam West. In zijn vrije tijd speelt hij graag basketbal en spendeert hij ook veel tijd in de gym. Hij werkt in de gym als personal trainer en geeft daarnaast ook groepslessen. Maar het liefst is hij te vinden in de studio. Hij is druk bezig met voorbereidingen omdat, hij binnenkort in het buitenland gaat draaien. In januari 2023 gaat hij naar Thailand voor een dj-set. Zijn grote liefde en passie is dan ook dj-en.

Op de donderdag is Quintino beheerder in het Talentenhuis. Als beheerder verwelkomt hij de ouders, meldt hij de kinderen aan, houdt hij de presentie in de gaten en is hij verantwoordelijk voor het pand. Daarnaast is Quintino ook een beheerder bij Meervaart Studio. Meervaart Studio is een van de andere afdelingen onder Talent en Educatie van de Meervaart. Meervaart Studio is de plek waar Amsterdamse jongeren van 15 tot 25 jaar hun creatieve talent kunnen ontdekken en ontwikkelen. Een van de redenen dat Quintino het leuk vindt om te beheren bij Meervaart Jong is omdat hij graag met kinderen werkt.

Als Quintino een andere functie bij Meervaart Jong kon krijgen dan zou hij graag een dj docent zijn. Hij wilt namelijk zijn ervaring en liefde voor dj-en delen met kinderen.

Zijn levensquote: Een dag niet gelachen, is een dag niet geleefd.

Quintino is 6 jaar geleden door een vriend begonnen als deelnemer bij Meervaart Studio. Hij besloot om samen met zijn vriend naar de dj-les te gaan en het was gelijk liefde op het eerste gezicht . Hij nam gelijk het besluit om te gaan dj-en, omdat hij tijdelijk gestopt was met basketballen. Sinds die dag is dj-en zijn passie

Over 5 jaar is hij 35 jaar jong. Hij wil dan een wereldwijde bekende dj zijn. Hij draait dan op festivals en clubs in Thailand, Parijs, Zuid-Afrika, Miami en nog veel meer landen. Hij is van plan om veel van de wereld te zien. Rond die tijd wilt hij ook een vriendin hebben, die hem kan supporten met zijn werk. Hij wilt ook een huis kopen in Amsterdam West. De plek waar hij is opgegroeid. Met basketbal heeft hij geen wilde dromen, maar hoopt nog wel dat het dan nog zijn hobby is.

Hij is een zorgzame, grappige en een eerlijke man.


 


Terug naar M-Talk