di 16 november 2021

Maak kennis met: Sophiada Harpert

Stagiaire bij Meervaart Jong

Maak kennis met: Sophiada Harpert
Terug naar Nieuws
In ‘Maak kennis met’ gaan we dit seizoen in gesprek met docenten, beheerders, stagiaires en vrijwilligers van Meervaart Jong. Hierbij leren we de medewerkers en betrokken van Meervaart Jong beter kennen, leren we meer over hun inspiratie en worden leuke momenten met deelnemers gedeeld.

Sophiada Harpert is een jonge vrouw met ambitie die het haar lot heeft gemaakt zoveel mogelijk jongeren in haar omgeving te motiveren en inspireren, ze is de mama van de groep, omdat ze zich vanzelfsprekend altijd verantwoordelijk voelt voor het werk en de sfeer op de werkvloer. Sophiada is opgegroeid in Amsterdam -Zuid Oost en zit in het laatste jaar van haar opleiding Event Producer.

Voor haar afstudeer stage was zij opzoek naar een stageplek in de culturele branche die zich richt op de jongeren doelgroep. Een stage plek waar zij kon netwerken en praktijk ervaring op kon doen was van belang. Het allermooiste aan stage lopen bij MV Jong zijn de relaties die je opbouwt met de kinderen, ouders en collega’s zegt Sophiada. Op een gegeven moment lijkt het wel één grote familie.

Op de woensdag middag is zij te vinden in het Talentenhuis. Zij ontvangt dan alle kinderen die deelnemen aan de lessen en zorgt voor een sfeervolle, veilige omgeving. Naast het volgen van een voltijd studie spendeert ze veel tijd in de sport of dansschool. De dansstijlen die ze volgt zijn Afro, Dancehall en HipHop..


Terug naar M-Talk