di 04 juni 2019

4West is Meervaart Jong

Door de nieuwe naamgeving is het nu in één oogopslag duidelijk dat de Meervaart dé bakermat is voor jong en creatief talent in Amsterdam

Terug naar Nieuws
Tijdens het 4West festival is het al gepresenteerd! Je kon het zien aan de T-shirts van de medewerkers, de feestelijke versiering, de vlag in de optocht en natuurlijk de nieuwe flyers. 4West heet vanaf 4 juni Meervaart Jong!

Door de nieuwe naamgeving is het nu in één oogopslag duidelijk dat de Meervaart dé bakermat is voor jong en creatief talent in Amsterdam. Er ontstaat een duidelijke verbinding tussen het podium (waar je kunt genieten van mooie voorstellingen) en ons creatieve lesprogramma (waarbij je zelf aan de slag kunt gaan met theater, dans, muziek, freerunning en beeldende kunst).

Het zal even wennen zijn, geen "hallo met 4West" meer als je ons belt, maar behalve de naam en de vormgeving verandert er verder helemaal niets.

Het zal even wennen zijn, geen "hallo met 4West" meer als je ons belt, maar behalve de naam en de vormgeving verandert er verder helemaal niets. Het blijven dezelfde lessen en activiteiten, dezelfde locaties en hetzelfde team, alleen dan in een nieuw, fris Meervaart-jasje.

4West is niet de enige die de naam verandert. Ook Studio West, die net als wij al jaren onderdeel van de Meervaart zijn, verandert van naam. Vanaf nu gaan zij door onder de noemer: Meervaart Studio. Onder het dak van de Meervaart waren alle projecten en medewerkers al een tijd lang één grote Meervaart familie. En nu is dit ook voor de buitenwereld zichtbaar in onze naamgeving en de gezamenlijke look en feel. #ikbenmeervaart

Meervaart Theater
Meervaart Meetings & Events
Meervaart Jong
Meervaart Studio


Terug naar M-Talk