Rosanne Bakker

Docententeam, Dansdocent

blader terug blader verder Rosanne Bakker

De liefde voor dans begon al vroeg bij Rosanne. Als jong meisje kon ze moeilijk stilzitten en de kriebels begonnen om iets met beweging of dans te gaan doen. Vanaf 8 jaar heeft zij streetdance en jazz gevolgd, later kwam hier ook klassiek ballet bij.

In 2013 is zij afgestudeerd aan de opleiding Docent Dans van de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten. Tijdens haar opleiding kreeg zij steeds meer belangstelling voor moderne dans en keek zij vol bewondering naar voorstellingen van onder andere ISH, AYA en Ultima Vez. Bij Ultima Vez heeft zij meegelopen en velen workshops gevolgd. Door die voorstellingen en workshops dans zij zelf het liefst moderne dans en urban stijlen. Na haar opleiding kwam zij als danseres bij Danstheater AYA en DOX terecht, waar verschillende stijlen ingezet worden in een danstheater voorstelling voor de jeugd. Naast lesgeven in dans, geeft zij ook les in sport en danst zij zelf ook graag in voorstellingen en projecten. Reizen is haar 2e grote hobby.

Haar eindeloze energie en vrolijkheid is waar mensen haar aan herkennen. Ze geeft zowel les aan kinderen en volwassen. In haar les staat plezier en ontwikkeling voorop maar zal je ook werken aan muzikaliteit, inleving en danstechniek.

Bij Meervaart Jong geeft Rosanne verschillende streetdance lessen.

Docenteam