Over ons

Educatie

Schoolvoorstellingen in de Meervaart

Meervaart Jong ontwikkelt educatieve programma's bij de schoolvoorstellingen van de Meervaart. Als een school uit Amsterdam (Nieuw-West) naar de Meervaart gaat om een voorstelling te bekijken, bedenken wij daarbij een inleidende les en een workshop die achteraf op de school gegeven wordt.

Dans-, theater- of muziekvoorstellingen voor kinderen prikkelen de fantasie en nemen hen mee in een andere wereld. Wij willen een verband leggen tussen de eigen leefwereld en de voorstellingen. Geen antwoorden geven maar vragen stellen.

Ook is het mogelijk om meer 'op maat' te werken. Bijvoorbeeld vanuit een specifieke vraag van de school of leerkracht rondom bepaalde thema's uit een voorstelling. Nieuwsgierig geworden? Neem dan contact op met Dounia Diboune (BO) educatie@meervaart.nl of 020-4107488 of schrijf de school direct in voor een voorstelling via amsterdamsetheaters.plannedculture.nl.

Klik hier voor meer informatie over het voorstellingsaanbod BO
Klik hier voor de algemene annuleringsvoorwaarden van TDEA

Theater en Dans Educatie Amsterdam (TDEA) is een alliantie van Het Bijlmer Parktheater, Internationaal Theater Amsterdam (ITA), Theater De Krakeling, Meervaart, Podium Mozaïek en de Toneelmakerij.

Voor vragen over het VO aanbod: Kora Valentic: educatie@meervaart.nl of 020-4107701.