Over ons

MV Jong festival

Het is weer bijna tijd voor het leukste weekend van het jaar: het Meervaart Jong Festival. Op 08, 09 en 10 april a.s. is iedereen van harte welkom in de Meervaart om het resultaat te zien van een jaar hard werken bij Meervaart Jong. Met trots willen we je ontroeren, vertederen en laten verbazen door de creativiteit en het enthousiasme van de kinderen.

Voor Meervaart Jongers/productiegroepers,
Open hier het festival programma met de tijden dat de Meervaart Jong kinderen aanwezig moeten zijn voor hun generale repetitie en de aanvangstijden van de presentaties en voorstellingen.

Voor bezoekers:
Open hier het festival programma met de aanvangstijden van de presentaties en voorstellingen.

Wat is er verder te doen?
In de foyer en de blackroom zijn er tijdens het weekend leuke activiteiten, lekker eten, muziekoptredens en er is expositie in het cafe van de blauwe zaal. Onder het genot van een hapje en een drankje kan je bijpraten over wat je allemaal hebt gezien.

Kaartverkoop
Een festivalkaart kost € 6,- . LET OP! €1,50 boekingskosten per order. Deze kaart is alle dagen geldig.


Voor het festival geldt een stadspaskorting. Heb je een stadspas met groene stip, dan betaal je slechts €2,50 per kaart. Reserveren met stadspaskorting kan alleen via kaartverkoop@meervaart.nl onder vermelding van het stadspasnummer. Niet geldig in combinatie met andere acties.

Let op: u kunt de kaarten alleen ophalen op de dag zelf bij de aanmeldbalie van Meervaart Jong bij het wegbrengen van uw kind!

Voor alle Meervaart Jong deelnemers geldt natuurlijk dat je alle dagen GRATIS entree hebt tot het festival.

Openingstijden kassa:
Maandag t/m vrijdag van 09.00 - 16.30 uur
E-mail: kaartverkoop@meervaart.nl

In alle zalen geldt vrije zitplaatsen en voor de diverse zalen geldt: vol is vol.