Projecten

Huis vol verhalen

in het Talentenhuis

HUIS VOL VERHALEN 

In het weekend van 24, 25 en 26 september. 

Een weekend van cultuur en ontmoetingen

Osdorp is een wijk vol verhalen. En midden in die wijk staat een huis vol cultuur. 

Van 24 tot en met 26 september, vr en za van 20.30 tot 22.00 uur en zo van 15.00 tot 16.30 uur, slaan de bewoners van het Talentenhuis de handen in elkaar om de verhalen die hen omringen te verzamelen en daar korte voorstellingen over te maken. Sommige verhalen worden verteld, anderen gedanst of vertaald naar muziek. Dwaal samen door de gangen van dit oude schoolgebouw, laat je meeslepen door de verhalen van jouw buurtgenoten en geniet na met een drankje in de centrale ruimte, of de tuin bij mooi weer!  

Een unieke beleving in Het Talentenhuis, voor en door de bewoners van Osdorp en iedereen daarbuiten. 

Huis vol Verhalen in een initiatief van Het Talentenhuis: ICK, Meervaart Jong, Cultuur Generatie, Amsterdams Andalusisch Orkest, Storytelling Centre en DW-RS Producties, en wordt mede mogelijk gemaakt door bijdrages van het Amsterdams Fonds voor de Kunst en Gemeente Amsterdam, stadsdeel Nieuw-West.

Tijdens het Huis vol verhalen spelen de deelnemers van de theater 12-16 jaar de voorstelling 'Ik schaam mij dood' onder begeleiding van de docent Anne Goedhart. Deze voorstelling was ook te zien tijdens de eindpresentaties afgelopen jaar en enthouasiast ontvangen door het publiek. Grijp nu je kans om de voorstelling (nogmaals) te zien en koop snel een kaartje! 

Voor meer informatie en de kaartverkoop klik hier