Projecten

Kirana

Muziektheatervoorstelling

Kirana
Kirana
Kirana

Tijdens de voorjaarsvakantie, 18 – 23 februari 2020, werken we samen met onze collega’s van het Talentenhuis aan het project Kirana, een bijzondere muziektheaterproductie waar alle kinderen tussen de 9 en 14 jaar aan mee mogen doen. Deelnemers krijgen de mogelijkheid om zijn/haar creatieve kant te verkennen, verbreden en podiumervaring op te doen. Je kan je opgeven voor dans of muziek.

Wat is Kirana?
Kirana is een muziektheatervoorstelling, bedacht door de Maltese kunstenaar Ruben Zahra en zijn team om kinderen en artiesten met elkaar te verbinden in een gezamenlijk creatief proces. Drie professionele artiesten uit Malta komen naar Amsterdam voor een vijfdaagse workshop met de kinderen uit Amsterdam. Ze worden daarbij ondersteund door een team van lokale kunstenaars. Het resultaat van de workshop is de voorstelling, waaraan de kinderen een directe bijdrage leveren met hun eigen ritmes, bewegingen en taal.

Het verhaal van KIRANA is geïnspireerd op de scheppingsmythes van verschillende culturen, waaronder legendes uit China en India. Dit alles komt samen in een voorstelling waar kunstwerken tot leven worden gebracht via dans, muziek, digitale animaties en lichtschilderingen.

Wanneer wordt er gerepeteerd en gespeeld?
Van dinsdag 18 t/m vrijdag 21 februari oefenen wij met de kinderen van 12:00 - 16:00 uur in het Talentenhuis, Meer en Vaart 290.
Op zondag 23 februari zal er een technische doorloop zijn vanaf 09:00 uur en staan ze op het podium in de Meervaart van 16:00 - 17:30 uur.

Bij deelname wordt verwacht dat de kinderen alle dagen aanwezig zijn.

Zijn er kosten aan verbonden?

De deelnemersbijdrage voor dit project is € 20,-. Heb je een stadspas? Dan kun je deelnemen voor € 10,-.

Natuurlijk vinden wij het leuk als jouw familieleden, vrienden en kennissen op zondag 23 februari komen kijken naar de voorstelling in de Meervaart. Een kaartje kost € 5,-. Klik hier voor meer informatie over de kaartverkoop:

Geef je zo snel mogelijk op door ons de volgende gegevens te mailen naar jong@meervaart.nl:

Voor en achternaam kind
Telefoonnummer
Email
Stadspas ja/nee
Geboortedatum
Ik wil graag meedoen met: dans / muziek (doorstrepen wat niet van toepassing is)

Foto's gemaakt door: Rodolphe Robin, Idzard Schiphof en Agnete Schlichtkrull