Projecten

Voorstellingen: Tot hier en C

Urban productiegroep en werkplaats

Voorstellingen: Tot hier en C

Door omstandigheden waren wij helaas genoodzaakt de voorstellingen “Tot hier & C” van Meervaart Jong van 7 en 8 september 2020 uit te stellen. Gelukkig hebben wij een nieuwe data gevonden. De voorstellingen worden ingehaald op maandag 14 en dinsdag 15 september 2020! 

Met trots presenteert Meervaart Jong de voorstellingen van de urbanproductiegroep en theaterwerkplaats op 14 en 15 september in de rode zaal van de Meervaart. De voorstellingen zijn op maandag 14 september aanvang om 19:15 uur en dinsdag 15 september aanvang om 19:15 uur. 

TOT HIER

Waar liggen de grenzen van jezelf en waar liggen die van een ander? En hoe geef je dat duidelijk aan? ‘Tot hier’ is een korte voorstelling over grenzen.

Docent/choreograaf: Judith van Rheenen
Dansers: Marissa, Madelein, Sophie, Robin S, Noor, Robin H, Selin, Senna, Oumaima, Chahina, Ishwar, Johan, Cameron, Danae en Bo.

C

De makers van de werkplaats van Meervaart Jong storten zich op het thema groepsdruk. Zij onderzochten hoe je via manipulatie mensen kunt aanzetten tot schokkende daden. Hoe trek je iemand over de streep? En wat is daar voor nodig?

Het script is uiteindelijk losjes gebaseerd op het experiment The Wave uit 1967, opgezet door een docent in de VS om zijn leerlingen de opkomst van het nazisme in Duitsland uit te leggen.

Docent/regie: Birgit van der Jagt
Spelers: Anouk, Bruna, Elze, Lara, Jasper, Jelle, Jytte, Kim, Mirte, Roos, Tico en Tim
Regieassistent: Gijs Blanken

Prijzen:
Meervaart jong leerlingen €1,50,-
Overige bezoekers €2,50,-
Bovenstaande prijzen zijn exclusief € 1,50 boekingskosten per boeking

Voor kaartjes klik hier.