Projecten

Zomerweek

Zomerweek
Zomerweek
Zomerweek

Onderstaande informatie is van de zomerweek in 2019. In 2020 is de zomerweek van 7 t/m 10 juli. In april staat alle informatie over de zomerweek dit jaar op deze pagina!

Nog eventjes en dan is het weer zover, zomer! Ook dit jaar is er weer een verrassend jeugdprogramma voor kinderen van 4 t/m 12 jaar.

In de zomervakantie van 2019 organiseren we weer een gevarieerde activiteitenweek voor kinderen van 4 t/m 12 jaar. In de eerste zomervakantieweek kun je vier dagen lang aan allerlei activiteiten meedoen, waaronder theater, sport & spel, natuur, atelier en dans.

Activiteitenweek van dinsdag 16 t/m vrijdag 19 juli van 12.00 - 17.00 uur

Vier dagen lang zit je in hetzelfde groepje met dezelfde juf of meester, met ongeveer 15 kinderen van dezelfde leeftijd en samen doe je elke dag verschillende culturele activiteiten (bv sport&spel en theater). Elke dag doe je iets anders en alles speelt zich af in of rond het Talentenhuis. Op vrijdag heb je een gezamenlijke afsluiting waar ook je ouders en vrienden welkom zijn. 

Alles wat je doet kun je ook na de zomervakantie blijven doen in Nieuw-West omdat het een activiteit is waar je je ook na de zomer weer voor kan opgeven (bv danslessen bij Meervaart jong).

WANNEER: dinsdag 16 t/m vrijdag 19 juli 2019
TIJD: 12:00 – 17:00 uur
KOSTEN: 4 dagen: 70,- euro of 20,- euro met stadspas.
LOCATIE: Talentenhuis, Meer en Vaart 290

AANMELDEN:
Helaas is het NIET meer mogelijk om je aan te melden voor de zomerweek. De zomerweek zit helemaal VOL.