Neem een optie

Als u voor een zakelijk event op zoek bent naar een geschikte zaal, kunt u terecht bij de Meervaart. Naast twee sfeervolle theaterzalen beschikken wij namelijk ook over maar liefst tien vergaderzalen. Deze zalen zijn naast vergaderingen ook geschikt voor trainingen of bijeenkomsten. Ook kunnen onze zalen uitstekend worden gebruikt als subzaal voor bijvoorbeeld een workshop tijdens een congres.

 

Zaalverhuur Amsterdam

Bij de Meervaart beschikken we in totaal over twaalf zalen. Door dit brede aanbod in zalenverhuur is er altijd wel een geschikte ruimte te vinden. Zo kunt u bij de Meervaart bijvoorbeeld de Rode zaal, - een prachtige grote theaterzaal met 800 zitplaatsen - huren voor een congres. Als u op zoekt bent naar een zaal voor een middelgroot evenement, adviseren wij de Blauwe zaal. Deze zaal beschikt over 270 zitplaatsen en heeft een spectaculair uitzicht over de Sloterplas.

Naast onze zalen hebben wij ook bijbehorende foyers, waar meer dan voldoende ruimte is om stands te plaatsen, een borrel te houden of een feest met entertainment te organiseren.

 

Onderstaand overzicht geeft de capaciteit van onze zaalverhuur in Amsterdam weer.

12 zalen met een oppervlakte van 25m2 tot 380m2

Bijbehorende foyers met oppervlaktes van 145m2 tot 685m2

De zalen beschikken over 12 tot 800 zitplaatsen

Bedrijfsfeesten tot 1.800 personen

 

Wilt u een impressie krijgen van onze zalen? Maak dan een virtuele 360° tour door de zalen. Ook kunt u de plattegrond van de begane grond of de plattegrond van de eerste verdieping bekijken.

 

Onze faciliteiten bij zaalverhuur

Als u een zaal huurt bij de Meervaart, nemen wij graag wat zorgen uit handen. Zo kunt u ervan uitgaan dat bepaalde zaken bij zaalverhuur altijd geregeld zijn. Wij zorgen ervoor dat er in de tien vergaderzalen altijd een beamer, LCD-scherm en projectiescherm, goed geluid en een flipover aanwezig zijn. Verder helpen wij graag met het opstarten van de presentatie en technische ondersteuning in de zalen.

Wij kunnen zorgen voor heerlijke catering, maar ook voor hulp bij de organisatie van het zakelijke event. Als u bij de Meervaart een zaal wilt huren, en ondersteund wilt worden bij de organisatie van het event, is een arrangement aantrekkelijk. Wij hebben een 4-uurs arrangement en een 8-uurs arrangement, die bestaan uit onder andere zaalhuur, catering, begeleiding door een duty manager, een geluidsinstallatie (vanaf 60 personen) en technische begeleiding bij licht en geluid (in de Rode zaal en Blauwe zaal). Als u wat extra informatie wilt over deze arrangementen en onze overige faciliteiten, kunt u onze informatiemap bekijken.

 

Bereikbaarheid en overnachtingen

Voordeel van zaalverhuur bij de Meervaart is de makkelijke bereikbaarheid. De Meervaart ligt op 5 minuten van de Ring A10 en is gelegen aan de Sloterplas in Amsterdam. Daarnaast bieden we een parkeergarage voor 450 auto’s op loopafstand met een voordelig parkeertarief. In deze parkeergarage betaalt u €8,- per dag, een groot verschil met de dure (gestegen) tarieven in het centrum van Amsterdam. Ook zijn er verschillende NS stations en bus- en tramhaltes in de buurt.

In de directe omgeving van de Meervaart zijn diverse hotels gevestigd. Wij assisteren graag bij het boeken van een overnachting voor u, uw medewerkers of uw gasten bij een van de dichtstbijzijnde hotels.

 

Zaal huren bij de Meervaart

Mocht u een zaal willen huren bij de Meervaart en al een datum in gedachten hebben, dan kunt u direct een optie nemen. Heeft u nog vragen of wilt u wat meer informatie? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen via 020 410 77 20 of via sales@meervaart.nl. Onze medewerkers helpen u graag verder. Tot ziens in de Meervaart!

Call us on 020-410 77 20 or mail one of our colleagues

Make reservation
Make reservation
Click here

Make reservation

1,5 meter Events

Health & safety are most important to us during your business event. Our spacious theater is perfectly suitable for event settings where 1,5 meter social distance can be kept.

Meervaart Meetings & Events: 1,5 meter Events

Hybrid & Livestream Events

Reach out to a large audience with our Meervaart Livestream Studio!

Meervaart Meetings & Events: Hybrid & Livestream Events

Directions

Located between the City center of Amsterdam and Schiphol Airport makes us perfectly accessible by car and public transport.

Meervaart Meetings & Events: Directions
Bekijk de virtuele tour

Contact us now

Call us on +3120 410 7720 or send us a mail at sales@meervaart.nl and we get back to you as soon as we can!