Neem een optie

Zaalhuur

Huren

Elk evenement is uniek. Daarom maken we graag een uitgebreide offerte op maat voor u, als u overweegt uw evenement bij de Meervaart te organiseren. Vul het optieformulier in en we nemen binnen één werkdag contact met u op.

Wilt u alvast een indruk krijgen van onze prijzen? Bekijk dan de tarieven van onze vergaderarrangementen of download de uitgebreide informatiemap met informatie over huurprijzen. In de cateringmap vindt u details en prijzen van onze cateringmogelijkheden.

Vragen? neem contact op.

Heeft u na het doornemen van deze informatie nog vragen over onze prijzen of arrangementen? Neem dan gerust contact met ons op. Heeft u al een datum in gedachten voor uw congres of evenement dan kunt u uw vragen ook stellen in het optieformulier, zodat we de zalen direct voor u in optie kunnen nemen.

Neem contact op met ons op via 020-410 77 20 of mail één van onze collega's

Neem een optie
Neem een optie
Klik hier

Neem een optie

Faciliteiten

Heeft u specifieke wensen op het gebied van catering, audiovisuele middelen, entertainment of inrichting?

Meervaart Meetings & Events: Faciliteiten

Arrangementen

Weet waar u aan toe bent met een compleet arrangement. Inclusief o.a. zaalhuur en catering, zodat er geen verassingen meer zijn op het gebied van prijzen.

Meervaart Meetings & Events: Faciliteiten

Bereikbaarheid

Centraal gelegen in Amsterdam, tussen het centrum en Schiphol in. Met OV of auto, u bent er zo. Met voldoende parkeergelegenheid voor een zeer voordelig tarief.

Meervaart Meetings & Events: Bereikbaarheid