Neem een optie

Zaalhuur

Trainingslocatie

Als u een training of cursus wilt geven buiten de deur, is een geschikte trainingsruimte cruciaal. U wilt geen saai kantoorpand, maar een inspirerende omgeving waar u met de deelnemers effectief en met een optimale focus kunt werken.

Als u op zoek bent naar zo’n trainingsruimte in Amsterdam, kan de Meervaart een geschikte locatie zijn. Wij denken graag met u mee en nemen een deel van de zorg uit handen, zodat u zich enkel hoeft te focussen op de inhoud. 

Cursusruimte Amsterdam

Wij begrijpen dat het fijn en soms noodzakelijk is om een cursus of training buiten de deur te geven. Misschien is het aantal deelnemers te groot voor uw kantoor of wilt u om de routine te doorbreken even weg uit de dagelijkse werkomgeving. Wat de reden ook is, voor een geschikte cursus- of trainingsruimte in Amsterdam bent u bij de Meervaart aan het juiste adres. Wij beschikken over tien verschillende zalen met oppervlaktes van 25 m2 tot wel 120 m2. Bij congressen, conferenties en andere grote evenementen is het uiteraard mogelijk om alle zalen van de Meervaart te boeken. Daardoor heeft u ook beschikking over onze grote theaterzalen, de Rode zaal en de Blauwe zaal. 

Voor zowel een kleine interne als een grote externe training of cursus, kunt u bij ons terecht. Wanneer u bij ons een optie doet, kunt u zelf een keuze maken uit een van onze tien zalen. 

 

Onze faciliteiten bij een training/cursus

Wanneer u een trainingsruimte of cursusruimte huurt bij de Meervaart, zijn bepaalde zaken altijd geregeld. Zo zijn onze standaard trainingsruimtes/cursusruimtes voorzien van een beamer met LCD-scherm en projectiescherm, geluid en flipover. Mocht u gebruik willen maken van extra services, zoals catering, dan regelen wij dat graag. Onze catering bestaat standaard uit luxe broodjes, vers fruit, verse salades en koffie/thee/jus d’orange, maar kan uiteraard worden aangepast naar uw wensen. Tijdens ontvangst en pauzes kunt u ook kiezen voor onze koffie- en thee arrangementen. 

Mocht u een training of cursus willen geven aan veel deelnemers, dan kan een arrangement aantrekkelijk zijn. Deze arrangementen bestaan uit verschillende services en wat extra hulp bij de organisatie. Wij hebben een 4-uurs arrangement en een 8-uurs arrangement, die bestaan uit onder andere zaalhuur, catering, begeleiding door een duty manager, een geluidsinstallatie (vanaf 60 personen) en technische begeleiding bij licht en geluid (in de Rode zaal en Blauwe zaal). In onze informatiemap kunt u meer vinden over deze arrangementen en onze overige faciliteiten.

 

Bereikbaarheid en overnachtingen

Naast het grote aantal zalen dat de Meervaart beschikbaar heeft, is er een ander groot voordeel aan onze trainingslocatie of cursuslocatie Amsterdam: de Meervaart is namelijk goed bereikbaar. Onze trainingslocatie is gelegen aan de Sloterplas en ligt op 5 minuten van de Ring A10. Daarnaast is er op loopafstand een parkeergarage gelegen die ruimte biedt aan 450 auto’s. Wanneer uw gasten liever met het openbaar vervoer komen, zijn er verschillende NS stations en bus- en tramhaltes in de buurt. Dus of de deelnemers van de training of cursus nu met de auto, het openbaar vervoer of zelfs de boot willen komen, de Meervaart is altijd makkelijk bereikbaar. 

Mochten u en uw gasten in de omgeving willen overnachten, dan kunnen wij dit regelen. Er zijn diverse hotels in de omgeving gelegen waar wij kunnen assisteren met het boeken van overnachtingen. 

 

Trainingsruimte Amsterdam huren bij de Meervaart

Bent u benieuwd wat de Meervaart voor u kan betekenen als cursus locatie of trainingsruimte? Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen. Onze medewerkers helpen u graag verder. Contact opnemen kan tijdens kantooruren via 020 410 77 20 of via sales@meervaart.nl

Heeft u al een datum, zaalvoorkeur en personenaantal voor uw cursus of training in gedachten? Dan kunt u direct een optie nemen. Tot ziens in de Meervaart! 

Neem contact op met ons op via 020-410 77 20 of mail één van onze collega's

Neem een optie
Neem een optie
Klik hier

Neem een optie

1,5 meter Events

Veiligheid en & hygiëne tijdens uw congres of evenement staan altijd voorop! Ons ruim opgezet theater leent zich uitstekend voor 1,5 meter opstellingen tijdens evenementen en congressen.

Meervaart Meetings & Events: 1,5 meter Events

Hybride & Livestream Events

Bereik een groot publiek in onze Meervaart Livestream Studio!

Meervaart Meetings & Events: Hybride & Livestream Events

Bereikbaarheid

Centraal gelegen in Amsterdam, tussen het centrum en Schiphol in. Met OV of auto, u bent er zo. Met voldoende parkeergelegenheid voor een zeer voordelig tarief.

Meervaart Meetings & Events: Bereikbaarheid
Bekijk de virtuele tour

Neem contact op

U kunt ons bellen op 020 410 7720 of een email sturen naar sales@meervaart.nl en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Blijf op de hoogte!
Schrijf u in voor de nieuwsbrief
Blijf op de hoogte!
Schrijf u in voor de nieuwsbrief