Neem een optie

Zaalhuur

Vergaderlocatie

Voor de creativiteit en inspiratie is het soms goed om buiten de deur te vergaderen.

Door te vergaderen op locatie worden alledaagse gewoonten en barrières doorbroken. In sommige gevallen is een externe vergaderlocatie huren nodig, omdat er op kantoor simpelweg niet genoeg ruimte is voor een vergadering. Bij de Meervaart kunt u 10 verschillende vergaderruimtes huren die ruimte bieden aan 12 tot 120 personen. Direct meer informatie over onze unieke vergaderlocatie? Neem gerust contact met ons op! Wij denken graag met u mee, zodat u zich kunt focussen op de inhoud van de vergadering. 

Vergaderruimte Amsterdam

Onze vergaderzalen bevinden zich op de eerste verdieping en hebben een variabele indeling, afhankelijk van uw wensen. De vergaderzalen zijn variërend van 25 m2 tot 120 m2 groot en bieden 12 tot 120 zitplaatsen. De vergaderruimtes zijn in diverse opstellingen te gebruiken, zoals plenair, in vergaderopstelling of in theateropstelling. De vergaderzalen zijn naast elkaar gelegen wat ook mogelijkheden biedt voor een gecombineerde boeking. Daarnaast zijn ze ideaal om als breakout ruimte in te zetten in combinatie met congressen.

De bijbehorende foyer van 200 m2 is te gebruiken voor ontvangst, catering en stands. Bij congressen, conferenties en andere grote evenementen is het uiteraard mogelijk om alle zalen van de Meervaart te boeken. Daardoor zijn ook onze grote theaterzalen, de Rode zaal en de Blauwe zaal, tot uw beschikking. 

Iedere vergaderzaal is voorzien van een beamer met projectiescherm of LCD-scherm, geluid en flipover. In elke vergaderruimte is daglicht aanwezig. 

Onze faciliteiten tijdens de vergadering

Tijdens intensieve vergadersessies is voeding de brandstof waarop u denkt. Daarom kunnen wij voor, tijdens én na de vergadering een heerlijke catering serveren. Inclusief in onze cateringarrangementen bieden wij standaard: luxe broodjes, vers fruit, verse salades en koffie/thee/jus d’orange, maar het kan uiteraard worden aangepast naar uw wensen. Wellicht wilt u de vergadering afsluiten met een diner. In dat geval kunnen wij bijvoorbeeld fingerfood en een walking dinner serveren. Ons standaard catering arrangement kunnen we ook uitbreiden met gezonde snacks, smoothies en andere lekkernijen. Een aantal voorbeelden van partners waarmee wij samenwerken zijn Grapedistrict, Gulpener en Tony Chocolonely.

In het geval van een vergadering met een groot aantal deelnemers, kan het voordelig zijn om te kiezen voor een arrangement. Onze arrangementen bestaan uit verschillende faciliteiten en uiteraard ondersteuning bij de organisatie. Wij hebben een 4-uurs arrangement en een 8-uurs arrangement. Hierbij is onder andere de zaalhuur, catering en begeleiding door een duty manager inbegrepen. In onze informatiemap kunt u meer vinden over deze arrangementen en onze overige faciliteiten.

Groene vergaderlocatie 

Steeds meer bedrijven kiezen voor het doorvoeren van duurzame veranderingen in de organisatie. Dit geldt ook voor onze organisatie! Op het dak van de Meervaart liggen maar liefst 300 zonnepanelen om tijdens zakelijke events in de energiebehoefte te voorzien. Daardoor kunnen we, samen met alle LED-verlichting, CO2 uitstoot te reduceren. 

Naast CO2 is ook MVO bij de Meervaart van groot belang. De Meervaart heeft de status van een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Door te kiezen voor onze vergaderlocatie draagt u bij aan educatie- en talentontwikkelingsactiviteiten (Meervaart Jong en Studio), die met de opbrengsten van de zaalverhuur kunnen worden gerealiseerd. 

Wij helpen en adviseren u graag over duurzaam vergaderen in onze vergaderlocatie. Ter voorbeeld: wij kunnen een duurzame catering serveren, waarbij voornamelijk duurzame en biologische producten geserveerd worden. Deze catering bestaat onder andere uit duurzaam water van Made Blue (waarbij geld wordt gedoneerd aan een waterproject in Afrika) en de eerlijke chocola van Tony Chocolonely. Meer informatie over duurzaam vergaderen bij onze groene vergaderlocatie? Neem gerust contact met ons op! 

Vergaderlocatie huren bij de Meervaart

Benieuwd naar de vergaderarrangementen die wij aanbieden voor onze vergaderlocaties? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over onze vergaderruimtes in Amsterdam. 

Is er al een geplande datum? Dan is het mogelijk om direct een optie aan te vragen. Wij nemen dan zo spoedig contact op om de mogelijkheden te bespreken. Wij geven u graag een rondleiding door onze vergaderruimtes, zodat u de voorkeur voor een vergaderzaal kunt aangeven. Tot ziens in de Meervaart! 

 

Neem contact op met ons op via 020-410 77 20 of mail één van onze collega's

Neem een optie
Neem een optie
Klik hier

Neem een optie

1,5 meter Events

Veiligheid en & hygiëne tijdens uw congres of evenement staan altijd voorop! Ons ruim opgezet theater leent zich uitstekend voor 1,5 meter opstellingen tijdens evenementen en congressen.

Meervaart Meetings & Events: 1,5 meter Events

Hybride & Livestream Events

Bereik een groot publiek in onze Meervaart Livestream Studio!

Meervaart Meetings & Events: Hybride & Livestream Events

Bereikbaarheid

Centraal gelegen in Amsterdam, tussen het centrum en Schiphol in. Met OV of auto, u bent er zo. Met voldoende parkeergelegenheid voor een zeer voordelig tarief.

Meervaart Meetings & Events: Bereikbaarheid
Bekijk de virtuele tour

Neem contact op

U kunt ons bellen op 020 410 7720 of een email sturen naar sales@meervaart.nl en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Blijf op de hoogte!
Schrijf u in voor de nieuwsbrief
Blijf op de hoogte!
Schrijf u in voor de nieuwsbrief