Neem een optie

SEO pagina's

Meetings Amsterdam | Congrescentrum De Meervaart

Meetings Amsterdam

U denkt voor uw business, staff of sales meeting aan Amsterdam? Dan heeft de Meervaart de ideale meeting locatie voor u. Onze drie foyers en twaalf zalen zijn berekend op meetings van twaalf tot achthonderd personen. U organiseert een board meeting voor 12 personen? Of u zoekt onderdak voor regionale of internationale sales meetings? Zoek niet verder.

De Meervaart is een professionele partner voor al uw meetings in Amsterdam. Wij hebben alles in huis om uw meeting te laten slagen en geven graag advies over passende catering, entertainment en overnachtingsmogelijkheden en transport voor uw gasten.

Met Schiphol praktisch naast de deur, de ringweg A10 om de hoek en een uitstekende bereikbaarheid per openbaar vervoer is de Meervaart de perfecte locatie voor zowel nationale als internationale meetings.

De Meervaart voldoet aan de normen van De Nationale Congres- en Vergaderclassificatie en heeft van deze organisatie vier hamers gekregen. Dat wil zeggen dat de Meervaart een accommodatie is met een zakelijke luxueuze uitstraling, die voldoet aan de strengste technische vereisten voor vergaderen. Als u de deelnemers en de inhoud regelt, zorgen wij voor alle andere aspecten van uw meeting.


Meetings in Amsterdam – dit biedt de Meervaart


Arrangementen

Voor meetings van een hele of halve dag biedt de Meervaart een tweetal complete arrangementen. Deze omvatten onder meer zaalhuur van een plenaire zaal, gebruik van de bijbehorende foyer, gratis wifi, beamer of plasmascherm en de catering. Deze arrangementen zijn verkrijgbaar vanaf € 31,50 excl. BTW per deelnemer. Klik hier voor meer informatie over deze vergaderarrangementen.

Catering
Sluiten de arrangementen niet aan bij uw behoeften of wilt u de catering van uw meetings uitbreiden? De Meervaart biedt hiervoor uitgebreide mogelijkheden. U kunt kiezen uit diverse opties voor ontbijt, lunch, pauze en borrel. Ook bieden wij verschillende buffetten aan en kunnen wij desgewenst uw lunch of diner uitserveren. Bekijk de cateringmap voor een indruk van de mogelijkheden.

Techniek
Onze zalen zijn uitgerust met alle moderne faciliteiten die nodig zijn voor een geslaagde meeting. U kunt gebruik maken van gratis wifi, plasmaschermen, beamers en audio- en videoapparatuur. Professionele technische ondersteuning is aanwezig om te zorgen dat alles vlekkeloos verloopt. Kiest u voor een van onze complete arrangementen, dan zijn veel van deze voorzieningen standaard in uw zaal aanwezig. In onze business-unit staan bovendien een telefoon, computer, printer en kopieermachine voor u klaar.

Bereikbaarheid
De Meervaart ligt vlak bij de ringweg A10 en is goed bereikbaar: vanuit de binnenstad, vanaf Schiphol en van verder weg. Bussen en trams stoppen voor de deur, er zijn goede verbindingen vanaf de stations Lelylaan, Sloterdijk en Amsterdam Centraal en er is een goedkope parkeergarage met 500 plaatsen direct naast het gebouw. Klik hier voor een uitgebreide routebeschrijving.

Wilt u meer informatie over onze mogelijkheden voor de organisatie van uw meetings in Amsterdam? Neem dan contact met ons op via het formulier hiernaast, sales@meervaart.nl of 020 410 77 20.

 

Hoe kunnen we u helpen?

Hebt u vragen over de Meervaart en onze faciliteiten die op deze pagina niet beantwoord worden? Wilt u een optie nemen op bepaalde data? Stel hieronder uw vraag en u ontvangt binnen één werkdag antwoord.
Neem contact op met ons op via 020-410 77 20 of mail één van onze collega's

Neem een optie
Neem een optie
Klik hier

Neem een optie

Faciliteiten

Heeft u specifieke wensen op het gebied van catering, audiovisuele middelen, entertainment of inrichting?

Meervaart Meetings & Events: Faciliteiten

Arrangementen

Weet waar u aan toe bent met een compleet arrangement. Inclusief o.a. zaalhuur en catering, zodat er geen verassingen meer zijn op het gebied van prijzen.

Meervaart Meetings & Events: Faciliteiten

Bereikbaarheid

Centraal gelegen in Amsterdam, tussen het centrum en Schiphol in. Met OV of auto, u bent er zo. Met voldoende parkeergelegenheid voor een zeer voordelig tarief.

Meervaart Meetings & Events: Bereikbaarheid