Neem een optie

Over ons

Over Meervaart Meetings & Events

Samen met u maken wij uw event tot een succes!

Theater de Meervaart is al sinds 1977 de spil van het culturele leven in Amsterdam Nieuw-West. Naast de ongeveer 300 voorstellingen per jaar, biedt de Meervaart dan ook jaarlijks onderdak aan ca. 150 nationale en internationale congressen en bijeenkomsten.

De unieke locatie aan de Sloterplas in Amsterdam ligt vlakbij de Ring A10, ongeveer tussen Schiphol en het centrum van de stad. Dat maakt de Meervaart optimaal bereikbaar, zowel met de auto als met openbaar vervoer.

Meervaart Congres & Event biedt zalen voor 12 tot 800 personen voor:

  • congressen, evenementen en beurzen
  • presentaties, vergaderingen en cursussen

Meervaart Congres verzorgt graag de catering voor uw evenement en de audiovisuele ondersteuning. Bekijk onze complete vergaderarrangementen, of download de uitgebreide informatiemap.

 

MVO 

Wat is er mooier dan met het organiseren van uw congres of evenement bij te dragen aan kunsteducatie voor de jeugd! Naast theater en evenementenlocatie, zijn wij ook een Studio voor talentontwikkeling. Alle opbrengsten van de zakelijke verhuur gaan rechtstreeks naar Meervaart Jong en Studio. Ons kunsteducatie en talentontwikkelingsprogramma is een belangrijke pijler van onze veelzijdige organisatie met officiële ANBI status (algemeen nut beogende instelling). Het organiseren van een congres of event is daardoor een vorm van maatschappelijk verantwoord ondernemen. 

Samen met onze klanten en partners werken wij hard aan een groene en culturele toekomst.

Lees hier meer over duurzaamheid.

 

Neem contact op met ons op via 020-410 77 20 of mail één van onze collega's

Neem een optie
Neem een optie
Klik hier

Neem een optie

1,5 meter Events

Veiligheid en & hygiëne tijdens uw congres of evenement staan altijd voorop! Ons ruim opgezet theater leent zich uitstekend voor 1,5 meter opstellingen tijdens evenementen en congressen.

Meervaart Meetings & Events: 1,5 meter Events

Hybride & Livestream Events

Bereik een groot publiek in onze Meervaart Livestream Studio!

Meervaart Meetings & Events: Hybride & Livestream Events

Bereikbaarheid

Centraal gelegen in Amsterdam, tussen het centrum en Schiphol in. Met OV of auto, u bent er zo. Met voldoende parkeergelegenheid voor een zeer voordelig tarief.

Meervaart Meetings & Events: Bereikbaarheid
Bekijk de virtuele tour

Neem contact op

U kunt ons bellen op 020 410 7720 of een email sturen naar sales@meervaart.nl en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Blijf op de hoogte!
Schrijf u in voor de nieuwsbrief
Blijf op de hoogte!
Schrijf u in voor de nieuwsbrief