Neem een optie

Over ons

Over Meervaart Meetings & Events

Samen met u maken wij uw event tot een succes!

Theater de Meervaart is al sinds 1977 de spil van het culturele leven in Amsterdam Nieuw-West. Naast de ongeveer 300 voorstellingen per jaar, biedt de Meervaart dan ook jaarlijks onderdak aan ca. 150 nationale en internationale congressen en bijeenkomsten.

De unieke locatie aan de Sloterplas in Amsterdam ligt vlakbij de Ring A10, ongeveer tussen Schiphol en het centrum van de stad. Dat maakt de Meervaart optimaal bereikbaar, zowel met de auto als met openbaar vervoer.

Meervaart Congres & Event biedt zalen voor 12 tot 800 personen voor:

  • congressen, evenementen en beurzen
  • presentaties, vergaderingen en cursussen

Meervaart Congres verzorgt graag de catering voor uw evenement en de audiovisuele ondersteuning. Bekijk onze complete vergaderarrangementen, of download de uitgebreide informatiemap.

Weet wat u ondersteunt

De Meervaart heeft de status van een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Door te kiezen voor onze congreslocatie draagt u bij aan educatieve en talentontwikkelingsactiviteiten, die met de opbrengsten van de congresverhuur gerealiseerd kunnen worden. Congresseren in ons theater is daardoor een vorm van maatschappelijk verantwoord ondernemen. Klik hier indien u meer wilt weten over onze activiteiten, of neem contact op met Mirjam Terpstra, Hoofd Beleid en Fondsenwerving, via mterpstra@meervaart.nl of 020-4107418.

Neem contact op met ons op via 020-410 77 20 of mail één van onze collega's

Neem een optie
Neem een optie
Klik hier

Neem een optie

Faciliteiten

Heeft u specifieke wensen op het gebied van catering, audiovisuele middelen, entertainment of inrichting?

Meervaart Meetings & Events: Faciliteiten

Arrangementen

Weet waar u aan toe bent met een compleet arrangement. Inclusief o.a. zaalhuur en catering, zodat er geen verassingen meer zijn op het gebied van prijzen.

Meervaart Meetings & Events: Faciliteiten

Bereikbaarheid

Centraal gelegen in Amsterdam, tussen het centrum en Schiphol in. Met OV of auto, u bent er zo. Met voldoende parkeergelegenheid voor een zeer voordelig tarief.

Meervaart Meetings & Events: Bereikbaarheid