Neem een optie

Over ons

Duurzaamheid & MVO

Op het dak van de Meervaart liggen maar liefst 300 zonnepanelen, om tijdens zakelijke events in de energiebehoefte te voorzien. De recent geplaatste LED-verlichting reduceert ook nog eens de CO2 uitstoot.

 

Wat is er daarnaast mooier dan met het organiseren van uw congres of evenement bij te dragen aan kunsteducatie voor de jeugd! 
Naast theater en evenementenlocatie zijn wij ook een Studio voor talentontwikkeling. Alle opbrengsten van de zakelijke verhuur gaan rechtstreeks naar Meervaart Jong en Studio. Ons kunsteducatie en talentontwikkelingsprogramma. Dit is een belangrijke pijler van onze dynamische organisatie met officiële ANBI status. Samen met al onze klanten werken wij hard aan een groene toekomst! 

 

Neem contact op met ons op via 020-410 77 20 of mail één van onze collega's

Neem een optie
Neem een optie
Klik hier

Neem een optie

Faciliteiten

Heeft u specifieke wensen op het gebied van catering, audiovisuele middelen, entertainment of inrichting?

Meervaart Meetings & Events: Faciliteiten

Arrangementen

Weet waar u aan toe bent met een compleet arrangement. Inclusief o.a. zaalhuur en catering, zodat er geen verassingen meer zijn op het gebied van prijzen.

Meervaart Meetings & Events: Faciliteiten

Bereikbaarheid

Centraal gelegen in Amsterdam, tussen het centrum en Schiphol in. Met OV of auto, u bent er zo. Met voldoende parkeergelegenheid voor een zeer voordelig tarief.

Meervaart Meetings & Events: Bereikbaarheid