Neem een optie

SEO pagina's

Zaalverhuur Amsterdam | Congrescentrum De Meervaart

Zaalverhuur Amsterdam

Wilt u een zaal huren voor uw vergadering, presentatie, congres of evenement? Bekijk dan eens de mogelijkheden voor zaalverhuur bij De Meervaart in Amsterdam. De Meervaart beschikt over twaalf zalen die geschikt zijn voor twaalf tot achthonderd personen. Daarnaast kunt u gebruikmaken van drie foyers voor ontvangst, catering en het plaatsen van stands.

De Meervaart is de perfecte zaalverhuur partner wanneer u een professionele vergaderlocatie voor uw congres, seminar, presentatie, bedrijfsfeest, vergadering, cursus of ander soort evenement zoekt. U kunt bij ons niet alleen terecht voor het huren van een mooie zaal in Amsterdam, wij adviseren u ook graag over passende catering, entertainment, overnachtingsmogelijkheden en transport voor uw gasten.

De Meervaart voldoet aan de normen van De Nationale Congres- en Vergaderclassificatie en heeft van deze organisatie vier hamers gekregen. Dat wil zeggen dat de Meervaart een accommodatie is met een zakelijke luxueuze uitstraling, die voldoet aan de strengste technische vereisten voor vergaderen. Kortom, de Meervaart is een locatie waarmee u bij uw gasten voor de dag kunt komen.

Zaalverhuur in Amsterdam – meer informatie


Zalen

De Meervaart verhuurt zalen voor uiteenlopende bijeenkomsten en groepsgroottes. U hebt bij ons keuze uit:

  • Blauwe zaal met 275 zitplaatsen
  • Rode zaal met 800 zitplaatsen
  • 10 vergaderzalen voor groepen van 12 tot 120 personen
  • 3 foyers

Catering
Een geslaagd evenement heeft meer nodig dan een goede locatie en uitstekende inhoud. Ook de catering bepaalt in hoge mate het succes van uw congres, cursus of vergadering. Daarom werkt de Meervaart uitsluitend met erkende toeleveranciers van hoogwaardige producten.

Naast verschillende mogelijkheden voor ontbijt, pauze en lunch hebt u bij ons ook de keuze uit diverse buffetten. Liever een uitgeserveerd diner of maatwerk in het thema van uw evenement? Dat kan ook. Geef uw wensen door in het formulier hiernaast en wij maken voor u een passend voorstel. Bekijk alvast onze cateringmap voor een indruk van de mogelijkheden.

Techniek
Onze zalen zijn uitgerust met alle moderne faciliteiten die nodig zijn voor een geslaagde conferentie, congres of evenement. U kunt gebruik maken van (gratis!) wifi, grote beeldschermen in de foyers en vergaderzalen, professionele technische ondersteuning, beamers en audio- en videoapparatuur. Dankzij onze ervaring als theater weten we precies hoe we uw presentatie op onvergetelijke wijze kunnen neerzetten.

In het gebouw is een grote goederenlift aanwezig om uw eigen materialen eenvoudig op de juiste plek te krijgen.

Locatie
De Meervaart ligt vlak bij de ringweg A10 en is goed bereikbaar: vanuit de binnenstad, vanaf Schiphol en van verder weg. Bussen en trams stoppen voor de deur en er zijn goede verbindingen vanaf de stations Lelylaan, Sloterdijk en Amsterdam Centraal. Een goedkope parkeergarage met 500 plaatsen ligt direct naast het gebouw. Klik hier voor een uitgebreide routebeschrijving.

 

Wilt u meer informatie over onze zaalverhuur in Amsterdam? Neem dan contact met ons op via het formulier hiernaast, sales@meervaart.nl of via 020 410 77 20.

 

Hoe kunnen we u helpen?

Hebt u vragen over de Meervaart en onze faciliteiten die op deze pagina niet beantwoord worden? Wilt u een optie nemen op bepaalde data? Stel hieronder uw vraag en u ontvangt binnen één werkdag antwoord.
Neem contact op met ons op via 020-410 77 20 of mail één van onze collega's

Neem een optie
Neem een optie
Klik hier

Neem een optie

Faciliteiten

Heeft u specifieke wensen op het gebied van catering, audiovisuele middelen, entertainment of inrichting?

Meervaart Meetings & Events: Faciliteiten

Arrangementen

Weet waar u aan toe bent met een compleet arrangement. Inclusief o.a. zaalhuur en catering, zodat er geen verassingen meer zijn op het gebied van prijzen.

Meervaart Meetings & Events: Faciliteiten

Bereikbaarheid

Centraal gelegen in Amsterdam, tussen het centrum en Schiphol in. Met OV of auto, u bent er zo. Met voldoende parkeergelegenheid voor een zeer voordelig tarief.

Meervaart Meetings & Events: Bereikbaarheid