vr 15 november 2019

50% korting voor Meer Theater Kaart houders

Op cabaretière Louise Korthals

50% korting voor Meer Theater Kaart houders
Terug naar M-Talk
Bent u houder van een Meer Theater Kaart? Dan hebben wij goed nieuws! Nog geen houder van deze kaart? Ook voor u geldt dit mooie nieuws, onderaan dit bericht leest u hoe u een kaart kunt aanschaffen.

Als houder van een Meer Theater Kaart (MTK) mogen we u nu een mooie korting aanbieden voor cabaretière Louise Korthals!  Voor haar voorstelling 'Alles is er' won ze dit seizoen de felbegeerde cabaretprijs 'Poelifinario'. Dit succes delen we graag met u!

In ‘Alles is er’ gaat Korthals de muzikale confrontatie aan met alles. Ze schuurt langs de rafelranden, schaduwkanten en zonovergoten momenten van mateloze levens en onbeperkte mogelijkheden. Waarom je hoofd boven water houden als je ook in bad kan liggen? Alles is er tenslotte. Toch? 

"Met gespierde stellingen en ronkend verwoorde twijfels zet Louise Korthals de thematiek van haar derde voorstelling prachtig neer", aldus de VSCD-jury.

Nu alleen voor MTK-houders 50% korting op deze voorstelling (max. 2 kaarten). Bestel via deze link en houdt uw persoonlijke kortingscode (staat op uw pas) bij de hand.  Heeft u al kaarten gekocht voor deze voorstelling? Dan wordt het verschil automatisch met u verrekend.

 Nog niet in het bezit van een Meer Theater Kaart? Bestel deze dan via onze website.


Terug naar M-Talk

Meer M-Talk

do 13 augustus 2020

Stille noodkreet vanuit de evenementensector

Het is 5 voor 12


do 30 juli 2020

Geniet van live concerten tijdens zonsondergang

Een unieke samenwerking tussen het Muziekgebouw en Meervaart


di 14 juli 2020

Meervaart Jong in de spotlights

'Vrouwen van Nieuw-West' te bewonderen bij tentoonstelling Amsterdam Museum


Ontvang interessante tips, bijboekingen, recensies en aanbiedingen in uw mailbox. Schrijf u in voor de nieuwsbrief en loop niets mis! Blijf op de hoogte!
Schrijf u in voor de nieuwsbrief