zo 24 oktober 2021

Maak kennis met onze Theaterreporters!

Sil, Lynn-Morgan, Lena, Tobias, Amaya, Destiny, Safiya, Yara en Makeyla

Maak kennis met onze Theaterreporters!
Maak kennis met onze Theaterreporters!
Terug naar M-Talk
Het theaterseizoen is van start gegaan en ook onze Theaterreporters stonden te poppelen om weer voorstellingen te bezoeken en te beoordelen.

Zondag 10 oktober vond de kick-off plaats en de 9 geselecteerde reporters in de leeftijd van 7 t/m 15 jaar bezochten met elkaar de voorstelling 'Verloren Dingen' van Het Filiaal Theatermakers. De Theaterreporters bezoeken komend seizoen vele jeugd- en familievoorstellingen in de Meervaart om deze voorstellingen te beoordelen.

Ze schrijven na iedere voorstelling een recensie en de voorstelling wordt beoordeeld met een aantal sterren. Zij zijn hierbij extra alert op o.a. sfeer, decor, kostuums, muziek en lachgehalte.

De eerste voorstelling is lovend ontvangen door onze reporters. Deze voorstelling krijgt 5 sterren van Sil:

Sil

(leeftijd: 9 jaar)

Een bijzonder verrassend, origineel en creatief verhaal. Ontroerend en vermakelijk tegelijk!

De voorstelling is fantastisch gespeeld en gedaan door de poppen EN de acteurs achter de poppen. Eigenlijk kijk je naar twee voorstellingen door elkaar. Hèt karakter gaat elke dag op pad naar spullen terwijl zijn geliefde kat maar op hem zit te wachten en alleen zielig achter blijft. De kat vond ik het leukst, want ik zag dat iedereen in de zaal mee begon te leven toen hij in paniek raakte. De speler achter de kat reageert dan ook nog eens op de zaal wat het extra dramatisch maakt. Het was ook nog eens zielig voor de kat die zijn allerbeste vriendje mist en 'dood' aantrof.

Heel spannend wordt het erna maar gelukkig loopt het allemaal goed af. Heel bijzonder gespeeld, mooie muziek, prachtige attributen, veel humor, licht effecten. Een staande ovatie!

Lees recensieSluiten

Benieuwd wat onze andere Theaterreporters van de voorstelling vonden? Klik dan hier! Recensies 'Verloren Dingen' van Het Filiaal Theatermakers


Terug naar M-Talk

Meer M-Talk

vr 14 januari 2022

Update coronamaatregelen

Het laatste nieuws over onze voorstellingen


wo 24 november 2021

IDFA Young Adult filmprogramma X Meervaart Studio

Docu Skin + Talk hosted by Meervaart Studio o.l.v. Orville Yssel & Ford


di 16 november 2021

Recensies geschreven over 'Een lied voor de Maan' door Opera Zuid (6+)

Door theaterreporters Safiya, Amaya en Lynn-Morgan


wo 27 oktober 2021

Recensies geschreven over de voorstelling 'De Gouden Koets' van Urban Myth

Door theatereporters Yara en Sil


Ontvang interessante tips, bijboekingen, recensies en aanbiedingen in uw mailbox. Schrijf u in voor de nieuwsbrief en loop niets mis! Blijf op de hoogte!
Schrijf u in voor de nieuwsbrief