Events

Creative Industry Night

Creative Industry Night
Tijdens de Creative Industry Night gaan we dieper in op de carrière mogelijkheden in de creatieve industrie. Door het gesprek aan te gaan met verschillende creatieve organisaties uit de creatieve industrie zullen we je informeren over wat deze organisaties voor jou als creatieveling kunnen betekenen. Zo zullen we aandacht besteden welke banen er in de sector zijn, welke organisaties je kunnen helpen met het opbouwen van een carrière en hoe deze organisaties te werk gaan. Natuurlijk is er tijdens elke avond ook de gelegenheid om zelf vragen te stellen en te netwerken met de organisatie, zodat jij altijd met de benodigde informatie naar huis gaat.


Creative Industry Night #6
Een online talkshow o.l.v. Leeroy Molly met gasten rapper Adje en Eben Badu van The New Originals

Onze Creative Industry Night is weer terug, aankomende periode gaan we in een reeks avonden dieper in op de carrière mogelijkheden in de creatieve industrie. Voor de eerstvolgende editie hebben twee van creatiefste mannen uit Amsterdam weten te strikken: Adje en Eben Badu van The New Originals. Tijdens deze Creative Industry Night vraagt Leeory ze het hemd van het lijf over hun vak.

Dinsdag 14 december 2021
Locatie: Facebook Live
Tijd: 20:00 tot ca. 21:30 uur
Facebook link


Creative Industry Night #7
Een online talkshow o.l.v. jennifer Muntslag met gasten acteur Emmanuel Ohene Boafo en art-director / stylist Meryem Slimani

Tijdens deze Creative Industry Night gaat Jennifer Muntslag in gesprek met acteur Emmanuel Ohene Boafo en art-director / stylist Meryem Slimani. Tijdens deze Creative Industry Night vraagt Jennifer ze het hemd van het lijf over hun vak.

De talkshow ziet er iets anders uit dan je van ons gewend bent..... we gaan helemaal digitaal en jij kunt via Facebook Live meekijken vanuit je luie stoel én je kunt ook deelnemen aan het gesprek door vragen te stellen in de comments.

Dinsdag 21 december 2021
Locatie: Facebook Live
Tijd: 20:00 tot ca. 21:30 uur
Facebook link