Events

Meervaart Studio Cafe

Meervaart Studio Cafe
In het kader van Meervaart Studio Café biedt De Meervaart i.s.m. Meervaart Studio jonge talenten een podium. Elke avond staat in het teken van een andere thema zoals Comedy, Spoken Word, Poetry of Singer- songwriters. In een 2,5 uur durend programma wordt je verrast door aanstormend talent. Een van de events is het maandelijkse poetry café, lees hieronder meer over deze avond!

 

Meervaart Studio Poetry Café XL

Kom woensdag 18 mei naar het Meervaart Poetry Café XL. Het Meervaart Poetry Café is een maandelijkse open podium in de Meervaart. Speciaal voor Town Tales festival bundelen Podium Mozaïek, Bijlmerpark Theater, Tolhuistuin, Frascati en de Meervaart hun krachten.

Het thema van de avond is Town Tales, verhalen over de stad. Kom deze avond genieten van voordrachten van woordkunstenaars uit alle delen van Amsterdam.

Host: Smita James
Line up: Luan Buleshkaj & more

Amsterdams Poetry Talent gezocht!
Het Meervaart Studio Poetry Café is altijd op zoek naar nieuw Amsterdams poetry/spoken word talent. Tijdens deze maandelijkse poëzie avond in Theater de Meervaart krijgt jong talent de kans om hun nieuwste materiaal te presenteren en uit te proberen voor een echt publiek. Meervaart Studio en Smita James zijn opzoek naar jou, meld je nu aan! Ben jij tussen de 16 en 30 jaar en wil jij je nieuwste materiaal te presenteren? Meld je nu aan door een mail te sturen naar studio@meervaart.nl en wie weet sta jij 18 mei op het podium van het Meervaart Poetry Café XL in Frascati tijdens Town Tales festtival 2022.

Meervaart Studio Comedy Café

Tweemaandelijks selecteert Sherwin Chaar samen met Studio West acht comedians die hun talenten op het podium van Meervaart mogen tonen. Met overgave en passie zetten Sherwin Chaar en de comedians elke maand een afwisselende avond vol hoogtepunten neer. Chaar begon als acteur bij jongerentheater DEGASTEN maar al snel kwam hij achter zijn ware talent: comedy. Sherwin weet als geen ander zijn publiek te boeien, fascineren en te verleiden tot een lach. Hij heeft zijn liefde voor comedy ontdekt en draagt zijn passie met heel veel plezier uit.

Amsterdams Comedy Talent gezocht!

Het Meervaart Studio Comedy Café is altijd op zoek naar nieuw Amsterdams comedy talent. Tijdens deze tweemaandelijkse comedy avond in Theater de Meervaart krijgt jong talent de kans om hun nieuwste materiaal te presenteren en uit te proberen voor een echt publiek. Sherwin Chaar & Meervaart Studio, de talentontwikkelings-tak van de Meervaart, selecteren voor elke editie acht nieuwe comedians die hun acts tijdens het Meervaart Studio Comedy Café in de Meervaart mogen tonen. Ben jij tussen de 16 en 30 jaar en wil jij je nieuwste materiaal te presenteren in De Meervaart? Meld je nu aan door een mail te sturen naar studio@meervaart.nl en wie weet sta jij binnenkort op het podium van het Meervaart Studio Comedy Café.