Dans Lab

Gevorderd

Leeftijd
16-23 jaar

Prijs
€90 (voor alle lessen)

Onze workshops zijn alleen bedoeld voor mensen die in Amsterdam wonen of een binding hebben met de stad (dat wil zeggen dat je op school in Amsterdam zit of je in Amsterdam werkt).

Dans Lab

Gevorderd

Meervaart Studio is voor het nieuwe Dans Lab op zoek naar danstalent. Is dansen je passie, ben je tussen de 16-23 jaar oud en wil jij je dansskills uitbreiden en deze naar een hoger niveau tillen? Doe dan mee!

Het Dans Lab is een uniek platform voor het ontwikkelen van jong Amsterdams danstalent door Meervaart Studio. Het traject bestaat uit wekelijkse coaching, waarin research, onderzoeken, samenwerking en persoonlijke ontwikkeling centraal staan.
Tijdens dit project word je gecoacht door danser/choreograaf Denden Karadeniz.

DE VOORWAARDEN

 • Dansen is je passie
 • Je bent tussen de 16 – 23 jaar
 • Je woont of zit op school in Amsterdam
 • Je hebt minimaal 1 jaar danservaring
 • Het lesgeld is 90 euro per seizoen (maar de auditie is natuurlijk gratis).
   

WHAT'S IN IT FOR YOU?

 • Wekelijkse coaching
 • Ruimte om te werken aan persoonlijke leerdoelen
 • Gratis gebruik van apparatuur en ruimtes
 • Netwerken
 • Korting op bezoek diverse voorstellingen Meervaart 
 • En natuurlijk het spelen in een dansproductie

DATA*:
Zondag 10 okt - kick off (auditie)
Les 1 – 31 okt
Les 2 -  7 nov
Les 3 -   14 nov
Les 4 – 21 nov
Les 5 -  28 nov
Les 6 – 5 dec
Les 7 -  12 dec
Les 8 – 19 dec
Les 9 - 16 jan
Les 10 - 23 jan
Les 11 - 30 jan
Les 12 - 6 feb

Tijd: 19.00 - 21:00 uur
*data en tijden onder voorbehoud

OVER DE COACH DENDEN:
Denden Karadeniz werd bekend door zijn deelname aan het televisieprogramma 'So You Think You Can Dance'. Denden werd op jonge leeftijd geïnspireerd door Michael Jackson en begon op zijn 9e met breakdancen. Hij deed mee aan verscheidene dansbattles en competities en was na zijn tv debuut onder andere te zien in het dansgezelschap van Isabelle Beernaert. Denden is danser, choreograaf en docent en is tevens oprichter van Zero Dance Theatre. Aan het collectief zijn verschillende dansers verbonden met verschillende achtergronden en dansstijlen, om zo een unieke mix te vormen binnen de stijl Urban Contemporary. Sinds 2018 zijn zij het eerste urban contemporary dansgezelschap van Nederland.

OVER DANS LAB:
Het Dans Lab is een uniek platform voor het ontwikkelen van jong Amsterdams danstalent door Meervaart Studio. Onder leiding van een professionele maker werken 12-15 deelnemers in de leeftijd 16-23 jaar aan een montage voorstelling van ca. 30 minuten. Tijdens dit Dans Lab word je gecoacht door danser/choreograaf Denden Karadeniz. Tijdens het Lab staat zijn bewegingstaal centraal, dit is een mix van moderne dans en breakdance, waarbij veel gebruik wordt gemaakt van de vloer.

Verantwoord naar Meervaart Studio tijdens corona
In deze corona-periode vinden wij het belangrijk om een veilige omgeving te bieden voor alle deelnemers, bezoekers, medewerkers en artiesten en daarom hebben wij verschillende maatregelen getroffen. Voor jouw en onze veiligheid & gezondheid vragen wij je de nieuwe maatregelen in acht te nemen. LEES HIER HET GEHELE PROTOCOL

Foto door Kjer Mariano

Gevorderd 19:00 - 21:00