Hiphop by Kishan (masterclass)

Coach
Kishan Indallal

Leeftijd
15-25 jaar

Prijs
7,50

Onze workshops zijn alleen bedoeld voor mensen die in Amsterdam wonen of een binding hebben met de stad (dat wil zeggen dat je op school in Amsterdam zit of je in Amsterdam werkt).

Hiphop by Kishan (masterclass)

Kishan Indallal is terug en op woensdag 25 mei geeft hij een eenmalige Hiphop class bij Meervaart Studio van 20:30 - 21:30 uur.
Kishan staat bekend om zijn energieke en uitdagende choreografieën. Tijdens zijn lessen besteed hij aandacht aan foundations, muzikaliteit en choreografie. In zijn les vindt Kishan het belangrijk dat iedereen zich comfortabel voelt en streeft hij altijd naar 'Good Vibes'. 

INFO:
Hiphop by Kishan (masterclass)
Woensdag 25 mei
20:30 - 21:30 uur 

Geef je op door op onderstaande inschrijfknop te klikken! 
 

OVER KISHAN:
Kishan Indallal is danser, choreograaf én (mede)eigenaar van Creative Academy Of Dance (CAD CREW). Hij werkte zowel met nationale als internationale artiesten, zoals: YellowClaw, Parris Goebel, Chivv en Ella John. Ook kun je hem kennen van World of Dance Europe: On Tour en heb je hem waarschijnlijk voorbij zien komen tijdens tv shows als: Everybody dance Now, Battle On The Dancefloor, Hollands Got Talent etc. Hij is nog recentelijk te zien in een pas uitgebrachte videoclip met o.a. de Nederlandse artiest Wudstik. Naast zijn carrière als uitvoerend danser creëert -en regisseert hij ook zijn eigen dansvideo's.


20:30 - 21:30