Workshop Hiphop Choreo

Coach
Babet Fernandez

Leeftijd
15-25

Prijs
€20

Onze workshops zijn alleen bedoeld voor mensen die in Amsterdam wonen of een binding hebben met de stad (dat wil zeggen dat je op school in Amsterdam zit of je in Amsterdam werkt).

Workshop Hiphop Choreo

Choreografe Babet Fernandez geeft gedurende het seizoen een aantal workshopreeksen Hiphop Choreo bij Meervaart Studio! Tijdens de lessen wordt er aandacht besteed aan choreografie en performance. De les is geschikt voor intermediate (hiphop) dansers. 'Fun, plezier en hard trainen in een fijne omgeving' staan in deze les centraal!*

Dus ben jij tussen de 15-25 jaar oud, wil jij werken aan je dans skills, hiphop choreo training krijgen maar dit in een fijne omgeving, waarin samenzijn en 'good vibes' voorop staan?! Geef je dan op voor de Workshop Hiphop Choreo onder leiding van Babet Fernandez. 

DATA:
Les 1- Woensdag 11 januari
Les 2- Woensdag 18 januari
Les 3- Woensdag 25 januari
Les 4- Woensdag 1 februari

TIJD:
20:30 - 21:30 uur

*Let op: Je geeft je op voor een workshopreeks. Het is niet mogelijk om een losse les van de reeks te volgen, we bieden enkel aan nieuwe geïnteresseerde dansers een eenmalige proefles aan.

Dus wil je alvast een proefles volgen voor de start van dit bovengenoemde blok? Dit kan! Kom dan langs op woensdag 9, 16, 23 of 30 november.

OVER COACH BABET FERNANDEZ:
De favoriete stijl van choreografe/danseres Babet Fernandez is Hiphop choreo, maar ze maakt ook uitstapjes naar andere stijlen. Na afronding van de 5 o'Clock Class in 2013, heeft ze zich ontwikkeld tot allround danser en is ze te zien op (inter)nationale podia. Regelmatig danst ze voor grote merken als Calvin Klein, 538 en SBS6. Meer informatie over Babet Fernandez

LET OP: Elke deelnemer wordt automatisch Meervaart Studio member. Dit betekent gratis repetitie- en opnameruimte gedurende het seizoen dat je les volgt.


20:30 - 21:30