Hiphop Choreo Class

[Special]

Coach
Babet Fernandez

Leeftijd
15-25 jaar

Prijs
€7,50 per les

Onze workshops zijn alleen bedoeld voor mensen die in Amsterdam wonen of een binding hebben met de stad (dat wil zeggen dat je op school in Amsterdam zit of je in Amsterdam werkt).

Hiphop Choreo Class

[Special]

Danser/docent Babet Fernandez geeft twee exclusieve Hiphop Choreo Classes op zaterdag 4 december en zaterdag 18 december. De special classes zijn geschikt voor zowel beginners als meer gevorderde (hiphop) dansers. Er wordt gewerkt aan choreografie en performance, maar plezier staat voorop!

DATA & TIJD:
Zaterdag 4 december 14.30 - 16.00 uur
Zaterdag 18 december 13.30 - 16.00 uur*
*special video class

INFO:
€7,50 per les

OVER COACH BABET FERNANDEZ:
De favoriete stijl van choreografe/danseres Babet Fernandez is Hiphop choreo, maar ze maakt ook uitstapjes naar andere stijlen. Na afronding van de 5 o'Clock Class in 2013, heeft ze zich ontwikkeld tot allround danser en is ze te zien op (inter)nationale podia. Regelmatig danst ze voor grote merken als Calvin Klein, 538 en SBS6. Meer informatie over Babet Fernandez

COVID-19 PROTOCOL: Coronatoegangsbewijs verplicht vanaf 18 jaar
Vanaf zaterdag 6 november ’21 is voor iedereen vanaf 18 jaar voor onze activiteiten een coronatoegangsbewijs verplicht. Voorafgaand aan de les wordt gevraagd een bewijs van vaccinatie, recent herstel van COVID-19 of een negatieve coronatest te tonen (QR-code), samen met een geldig identiteitsbewijs. 
Lees meer

Meer informatie (lesdata, tijden en inschrijfmogelijkheid) volgt binnenkort!