Hiphop Dance Class

Coach
Babet Fernandez

Leeftijd
15-25 jaar

Prijs
3-lessenkaart | € 22,50

Onze workshops zijn alleen bedoeld voor mensen die in Amsterdam wonen of een binding hebben met de stad (dat wil zeggen dat je op school in Amsterdam zit of je in Amsterdam werkt).

Hiphop Dance Class

Elke dinsdagavond geeft Babet Fernandez dansles in Meervaart Studio. De les is geschikt voor zowel beginners als meer gevorderde (hiphop) dansers. Er wordt gewerkt aan choreografie en performance, maar plezier staat voorop. Deze les biedt uitdaging én fun.

Elke deelnemer wordt automatisch Meervaart Studio member. Dit betekent gratis repetitieruimte gedurende het seizoen dat je les volgt.

PRIJS:
Voor de danslessen kan je bij Meervaart Studio een 3-lessenkaart kopen. Een eenmalige (proef)les is 7,50 euro.
De lessenkaart kan aangeschaft worden bij het kantoor van Meervaart Studio.

3-lessenkaart | € 22.50,-

Losse proefles | € 7,50,-

DATA: 
NA DE LOCKDOWN STARTEN WE WEER, JE KAN NU ALVAST OPGEVEN!

OVER COACH BABET FERNANDEZ:
De favoriete stijl van choreografe/danseres Babet Fernandez is Hiphop choreo, maar ze maakt ook uitstapjes naar andere stijlen. Na afronding van de 5 o'Clock Class in 2013, heeft ze zich ontwikkeld tot allround danser en is ze te zien op (inter)nationale podia. Regelmatig danst ze voor grote merken als Calvin Klein, 538 en SBS6. Meer informatie over Babet Fernandez

COVID-19 PROTOCOL: Coronatoegangsbewijs verplicht vanaf 18 jaar
Vanaf zaterdag 6 november ’21 is voor iedereen vanaf 18 jaar voor onze activiteiten een coronatoegangsbewijs verplicht. Voorafgaand aan de les wordt gevraagd een bewijs van vaccinatie, recent herstel van COVID-19 of een negatieve coronatest te tonen (QR-code), samen met een geldig identiteitsbewijs.
Lees meer

 

Foto door Lind'see Photography


18:00 - 19:30