Hiphop Dance Class

Coach
Babet Fernandez

Leeftijd
15-25 jaar

Prijs
3-lessenkaart | € 22,50

Onze workshops zijn alleen bedoeld voor mensen die in Amsterdam wonen of een binding hebben met de stad (dat wil zeggen dat je op school in Amsterdam zit of je in Amsterdam werkt).

Hiphop Dance Class

Elke dinsdagavond geeft Babet Fernandez dansles in Meervaart Studio. De les is geschikt voor zowel beginners als meer gevorderde (hiphop) dansers. Er wordt gewerkt aan choreografie en performance, maar plezier staat voorop. Deze les biedt uitdaging én fun.

Elke deelnemer wordt automatisch Meervaart Studio member. Dit betekent gratis repetitieruimte gedurende het seizoen dat je les volgt.

PRIJS:
Voor de danslessen kan je bij Meervaart Studio een 3-lessenkaart kopen. Een eenmalige (proef)les is 7,50 euro.
De lessenkaart kan aangeschaft worden bij het kantoor van Meervaart Studio.

3-lessenkaart | € 22.50,-

Losse proefles | € 7,50,-

DATA:
De startdatum wekelijks vanaf 21 september van 18:00-19:30 uur.

OVER COACH BABET FERNANDEZ
De favoriete stijl van choreografe/danseres Babet Fernandez is Hiphop choreo, maar ze maakt ook uitstapjes naar andere stijlen. Na afronding van de 5 o'Clock Class in 2013, heeft ze zich ontwikkeld tot allround danser en is ze te zien op (inter)nationale podia. Regelmatig danst ze voor grote merken als Calvin Klein, 538 en SBS6. Meer informatie over Babet Fernandez

Verantwoord naar Meervaart Studio tijdens corona
In deze corona-periode vinden wij het belangrijk om een veilige omgeving te bieden voor alle deelnemers, bezoekers, medewerkers en artiesten en daarom hebben wij verschillende maatregelen getroffen. Voor jouw en onze veiligheid en gezondheid vragen wij je de nieuwe maatregelen in acht te nemen. LEES HIER HET GEHELE PROTOCOL

Foto door Lind'see Photography


18:00 - 19:30