Hiphop by Kishan

[Special]

Coach
Kishan Indallal

Leeftijd
15-25 jaar

Prijs
€20

Onze workshops zijn alleen bedoeld voor mensen die in Amsterdam wonen of een binding hebben met de stad (dat wil zeggen dat je op school in Amsterdam zit of je in Amsterdam werkt).

Hiphop by Kishan

[Special]

Danser en choreograaf Kishan Indallal (CAD CREW) geeft een vierdelige lessenreeks bij Meervaart Studio! 

Tijdens de Hiphop special, bestaande uit 4 danslessen, besteed Kishan aandacht aan foundations, muzikaliteit en choreografie. In zijn les vindt Kishan het belangrijk dat iedereen zich comfortabel voelt en streeft hij naar 'Good Vibes Always'. Ben jij tussen de 15-25 jaar oud, woon jij in Amsterdam en wil jij de komende vier weken meedoen aan de Hiphop special? Geef je dan nu op!

DATA:
*Deze workshopreeks is tijdelijk uitgesteld i.v.m. de huidige Coronamaatregelen*

OVER KISHAN:
Kishan Indallal is danser, choreograaf én (mede)eigenaar van Creative Academy Of Dance (CAD CREW). Hij werkte zowel met nationale als internationale artiesten, zoals: YellowClaw, Parris Goebel, Chivv en Ella John. Ook kun je hem kennen van World of Dance Europe: On Tour en heb je hem waarschijnlijk voorbij zien komen tijdens tv shows als: Everybody dance Now, Battle On The Dancefloor, Hollands Got Talent etc. Hij is nog recentelijk te zien in een pas uitgebrachte videoclip met o.a. de Nederlandse artiest Wudstik. Naast zijn carrière als uitvoerend danser creëert -en regisseert hij ook zijn eigen dansvideo's.


[Special] 20:30 - 21:30