Foto Lab

Gevorderd

Coach
Coco Olakunle

Leeftijd
16-24 jaar

Prijs
90 euro (voor alle lessem)

Onze workshops zijn alleen bedoeld voor mensen die in Amsterdam wonen of een binding hebben met de stad (dat wil zeggen dat je op school in Amsterdam zit of je in Amsterdam werkt).

Foto Lab

Gevorderd

Heb jij een passie voor fotografie, woon je in Amsterdam en ben je tussen de 15-25 jaar dan is dit je kans! Daag jezelf uit om buiten je eigen kaders te denken en doe mee met onze workshop. In 4 maanden werken we toe naar een eind expositie. Tijdens dit project word je gecoacht door fotograaf en museumdocent van Foam Coco Olakunle.

De Amsterdamse fotograaf en regisseur Coco Olakunle maakt eerlijke, intieme foto’s van skaters en upcoming muzikanten in Nigeria, en jonge vluchtelingen in hun ‘full pride’ in Kenia. Ze is een autodidacte fotograaf die de schoonheid en diversiteit van jonge mensen in subculturen over de hele wereld viert. Haar werk is een cross-over tussen documentaire en mode, vanuit het oogpunt van de menselijke geografie. Coco zal tijdens de  reeks dieper in gaan op dit.

VOORWAARDE DEELNAME:
- Fotograferen is je passie
- Je bent tussen de 15 – 25 jaar
- Je woont of zit op school in Amsterdam
- Je bent in de periode september 2022 t/m januari 2023 beschikbaar
- Het lesgeld is 90 euro per seizoen (maar de auditie is natuurlijk gratis)


WHAT'S IN IT FOR YOU?
- Coaching
- Ruimte om te werken aan persoonlijke leerdoelen
- Gratis gebruik van apparatuur en ruimtes
- Netwerken
- Toewerken naar een expositie


DATA PROJECT*:
September 2022
*data en tijden onder voorbehoud

OVER FOAM FORWARD
Foam Forward is een talentontwikkelingsprogramma van Foam dat zich richt op jong aanstormend talent (18-26 jaar). Het programma speelt zich af in de Amsterdamse wijken Nieuw-West en Zuidoost. In samenwerking met de cultuurhuizen; de Meervaart (Meervaart Studio) en Talentlab (Bijlmer Parktheater), ontwikkelt Foam fotografiecursussen, gegeven door jonge, aan Foam verbonden, fotografen. De deelnemers werken gedurende een aantal weken, onder professionele begeleiding, toe naar een eindtentoonstelling op locatie. De ontwikkeling van hun eigen fotografische visie staat hierbij centraal, waarbij ze geïnspireerd raken door het werk van de fotograaf en de collectie van Foam. Lees meer


Gevorderd 18:30 - 20:30