Workshop Video Editing

Coach
Gianni Grot

Leeftijd
15-25 jaar

Prijs
€60 (voor alle lessen)

Onze workshops zijn alleen bedoeld voor mensen die in Amsterdam wonen of een binding hebben met de stad (dat wil zeggen dat je op school in Amsterdam zit of je in Amsterdam werkt).

Workshop Video Editing

WAT LEER JE:
Wil jij de basis van het editen leren? Geef je dan snel op voor de workshop Video Editing voor beginners! Tijdens de workshop komen  de essentiële technieken van video-editing met ADOBE PREMIERE PRO aan bod. In deze cursus leer je hoe je eigen materiaal monteert tot een mooi lopend verhaal, want de keuzes die jij als editor maakt zorgen er namelijk voor dat een video je aandacht trekt, dat mensen blijven kijken en het ze raakt. Wil jij een mooie korte film, videoclip, vlog, interview of aftermovie van een event monteren dan is deze workshop echt iets voor jou.

Elke deelnemer wordt automatisch Meervaart Studio member. Dit betekent gratis repetitie- en opnameruimte gedurende het seizoen dat je les volgt.

Verantwoord naar Meervaart Studio tijdens corona
In deze corona-periode vinden wij het belangrijk om een veilige omgeving te bieden voor alle deelnemers, bezoekers, medewerkers en artiesten en daarom hebben wij verschillende maatregelen getroffen. Voor jouw en onze veiligheid en gezondheid vragen wij je de nieuwe maatregelen in acht te nemen. LEES HIER HET GEHELE PROTOCOL

DATA: 
Les 1: vrijdag 2 oktober
Les 2: vrijdag 9 oktober
Les 3: vrijdag 23 oktober
Les 4: vrijdag 30 oktober
Les 5: vrijdag 6 november
Les 6: vrijdag 13 november

TIJD:
19:00 - 21:00 uur 

COACHING DOOR:
Gianni Grot

OVER DE COACH:
Gianni Grot is film director, colorist, videographer en motion designer

Meer informatie over Gianni Grot

 

Meer informatie (lesdata, tijden en inschrijfmogelijkheid) volgt binnenkort!