Workshop Video Editing

Coach
Shailesh Panday

Leeftijd
15-25 jaar

Prijs
€60 (voor alle lessen)

Onze workshops zijn alleen bedoeld voor mensen die in Amsterdam wonen of een binding hebben met de stad (dat wil zeggen dat je op school in Amsterdam zit of je in Amsterdam werkt).

Workshop Video Editing

In 6 lessen van 2 uur leert Shailesh Panday (SynCrewNized) je de basisvaardigheden van het editen.

Wil jij de basis van Video editten leren? Geef je dan snel op voor de workshop Video Editing voor beginners! Tijdens de workshop komen  de essentiële technieken van video-editing met ADOBE PREMIERE PRO aan bod. In deze cursus leer je hoe je eigen materiaal monteert tot een mooi lopend verhaal, want de keuzes die jij als editor maakt zorgen er namelijk voor dat een video je aandacht trekt, dat mensen blijven kijken en het ze raakt. Wil jij een mooie korte film, videoclip, vlog, interview of aftermovie van een event monteren dan is deze workshop echt iets voor jou.

DATA & TIJD:
We hebben nog geen nieuwe data voor deze workshop. Maar schrijf je vooral alvast in! Dan houden we je op de hoogte van een nieuwe startdatum

OVER DE COACH:
Shalesh Panday

LET OP: Elke deelnemer wordt automatisch Meervaart Studio member. Dit betekent gratis repetitie- en opnameruimte gedurende het seizoen dat je les volgt.

20:00 - 22:00