Workshop Video Editing

Coach
Gianni Grot

Leeftijd
15-25 jaar

Prijs
€60 (voor alle lessen)

Onze workshops zijn alleen bedoeld voor mensen die in Amsterdam wonen of een binding hebben met de stad (dat wil zeggen dat je op school in Amsterdam zit of je in Amsterdam werkt).

Workshop Video Editing

WAT LEER JE:
Wil jij de basis van het editen leren? Geef je dan snel op voor de workshop Video Editing voor beginners! Tijdens de workshop komen  de essentiële technieken van video-editing met ADOBE PREMIERE PRO aan bod. In deze cursus leer je hoe je eigen materiaal monteert tot een mooi lopend verhaal, want de keuzes die jij als editor maakt zorgen er namelijk voor dat een video je aandacht trekt, dat mensen blijven kijken en het ze raakt. Wil jij een mooie korte film, videoclip, vlog, interview of aftermovie van een event monteren dan is deze workshop echt iets voor jou.

Elke deelnemer wordt automatisch Meervaart Studio member. Dit betekent gratis repetitie- en opnameruimte gedurende het seizoen dat je les volgt.

Verantwoord naar Meervaart Studio tijdens corona
In deze corona-periode vinden wij het belangrijk om een veilige omgeving te bieden voor alle deelnemers, bezoekers, medewerkers en artiesten en daarom hebben wij verschillende maatregelen getroffen. Voor jouw en onze veiligheid en gezondheid vragen wij je de nieuwe maatregelen in acht te nemen. LEES HIER HET GEHELE PROTOCOL

DATA:
Volgt binnenkort, we zijn nog druk bezig met de jaarplanning dus de startdatum volgt binnenkort. Meld je vooral vast aan via de inschrijfknop!

OVER DE COACH:
Gianni Grot is film director, colorist, videographer en motion designer.

Meer informatie over Gianni Grot
 

 


 

 

 

 

18:30 - 20:30