Masterclass Theater

Coach
Cyriel Guds

Prijs
5 euro

Onze workshops zijn alleen bedoeld voor mensen die in Amsterdam wonen of een binding hebben met de stad (dat wil zeggen dat je op school in Amsterdam zit of je in Amsterdam werkt).

Masterclass Theater

Donderdag 23 maart geeft Cyriel Guds, een Nederlande acteur en filmmaker, een masterclas theater in Meervaart Studio. Samen met Huub Stapel speelde hij de hoofdrol in de Nederlandse theaterbewerking van Franse film Intouchables en maakte zijn debuut in de bioscoopfilm Suriname. In deze masterclass neemt Cyriel je mee en leert hij alle kneepjes van het vak.

Wanneer: donderdag 23 maart 2023
Tijd: 19:00
Entree: 5 euro p.p.
Leeftijd: 15-25 jaar

Ben jij tussen de 15-25 jaar oud en woon jij in Amsterdam?
Geef je dan nu op voor de theater masterclass van Cyriel Guds.


OVER CYRIEL:
Cyriel Guds volgde de acteursopleiding op de Toneelacademie Maastricht. In 2016 studeerde hij af en kort daarna was hij te zien in de televisieserie Heer & Meester, waarna rolletjes volgden in series als, Mocro Maffia, De Spa, Zwarte Tulp en de Netflix-serie Undercover. In 2018 speelt hij de hoofdrol in Macho, een korte film die hij zelf ook regisseerde, produceerde en waarvoor hij zelf het scenario schreef. Macho wordt gevolgd door de korte films Babydaddy (2019), Snitch (2020) en Je Zusje (2020). Bij al deze producties is Guds betrokken als acteur, regisseur, schrijver en producent.

Meer informatie (lesdata, tijden en inschrijfmogelijkheid) volgt binnenkort!